Изпадате ли в ужас, когато влезете в банята и видите

...
Изпадате ли в ужас, когато влезете в банята и видите
Коментари Харесай

Да спиш с хлебарка - хит сред азиатците

Изпадате ли в смут, когато влезете в банята и видите по какъв начин голяма хлебарка се разхожда по плочките? Тези инсекти са извънредно неприятни за доста хора, само че не и за някои азиатци. Докато ние българите се чудим по какъв начин да се избавим от тези нашественици, хиляди хора в Япония и Китай заспиват с тях. Е, не в дословен смисъл.

Много онлайн уеб сайтове с разнообразни артикули продават хлебарката Питър като топъл самун - мека възглавница от ново потомство, която японците и китайците могат да гушкат преди да заспят.

Гиганското животно се продава в няколко разновидности. Ако го видите на леглото си и не знаете, че има такава възглавница, ще го помислите за същинско и ще припнете да бягате.

Търсенето на възглавницата е огромно. Повечето хора желаят да украсят дома си с нея, да я употребяват за фон на разнообразни представления, да уплашат някой прочут или просто да я употребяват по предопределение всекидневно.

На доста места в Азия хлебарките са деликатес. Ето за какво хората на континента не се тормозят да спят на хлебарката Питър.

Още фотоси на отвратителната възглавница ще намерите в нашата Галерия.

Източник: tialoto.bg
Снимка: mheemeekhong.com
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР