Изп. директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и

...
Изп. директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и
Коментари Харесай

Изп. директор на ИАНМСП Бойко Таков се срещна със зам.-председателя на Съвета на Саудитските камари Мюниър Мохамад Насер Бинсаад


Изп. шеф на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия /ИАНМСП/ доктор Бойко Таков се срещна през днешния ден с господин Мюниър Мохамад Насер бин саад, заместник-председател на Съвета на саудитските камари – най-голямата организация, представляваща бизнеса в Саудитска Арабия. Двамата разискаха съдействието сред саудитските и българските компании и опциите двете организации да дадат подтик за неговото развиване в бъдеще. В този смисъл е разисквана и концепцията за приготовление на план за меморандум за съгласие сред ИАНМСП и Съвета на Саудитските камари.

Срещата се организира по време на българо-саудитски бизнес конгрес в Рияд. Във форума, проведен от Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия /ИАНМСП/ по време на формалното посещаване на министъра на стопанската система Емил Караниколов в Саудитска Арабия, вземат участие над 80 български и саудитски компании от секторите земеделие, хранително-вкусовата индустрия, фармацевтична и машиностроителна индустрия, осведомителни технологии и туризъм.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР