Изп. директор на Ферари Луис Камилери потвърди, че тимът е

...
Изп. директор на Ферари Луис Камилери потвърди, че тимът е
Коментари Харесай

"Ферари" потвърди за преговорите с Хамилтън

Изп. шеф на " Ферари " Луис Камилери удостовери, че отборът е преговарял с Люис Хамилтън за възможен трансфер през 2021 година Наскоро се появиха клюки, че първенецът се е срещал два пъти с президента на италианската компания Джон Елкан. 

" Беше обявено обществено, че Люис е приказвал с нашия президент. Ние сме доста поласкани, че Люис и други водачи желаят да дойдат при нас. Срещата им беше на обществено събитие и беше пресилена, те имат общи другари ", съобщи Камилери на среща с медиите в Маранело. Той добави, че отборът има дългосрочен контракт с Шарл Льоклер и не бърза с решението дали Себастиан Фетел ще остане и след 2020 г. 

Според английските медии пък оставането на Хамилтън в " Мерцедес " след 2020 година зависи и от това дали Тото Волф към момента ще е шеф на отбора. Австриецът е считан за евентуален заместител на Чейз Кери като началник на F1 от 2021 година Камилери обаче сподели, че " Ферари " ще се възползва от правото си на несъгласие и ще блокира назначението: " Това ще е спор на ползи. Няма да е добре Волф да ръководи F1. Ако директорът на нашия отбор Матия Биното беше претендент да замести Чейз, останалите също нямаше да са удовлетворени. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР