Изоставени с багаж и деца на релсите. В тази ситуация

...
Изоставени с багаж и деца на релсите. В тази ситуация
Коментари Харесай

Пътници на влак от София към Варна останали блокирани с часове без вода и храна

 Изоставени с багаж и деца на релсите. В тази обстановка изпадат пасажери, качили се в петък на трен от София към Варна. Заради блъснат човек на релсите десетки остават блокирани с часове без вода, храна и различен превоз.

В него пътуват стотици пасажери, измежду които дядо Кънчо, брачната половинка му и внуците им. 

" Един пастир е прекарал овцете по средата на линията, овцете са минали и когато решил да минава, не е съумял. Паднал е сред линията и влакът минава през него ", описа един от пътуващите.

Часове наред пасажерите чакат, някои потеглят пеш, други звънят за помощ на околните си. 

Детската учителка Антония потегля от Варна, с цел да прибере родителите и дребния си наследник. " Отидох на гарата да попитам каква е повода. Жената ми сподели, че заради механически аргументи влакът е спрял и няма да има превоз, сподели, че нищо не знае и сви плещи. Остана ми да очаквам ", описа тя.

Докато следствието на нещастието продължава, влакът не може да тръгне. А различен по този начин и не идва. Оказва се, че това е следващ случай на релсите за броени дни.

За NOVA от БДЖ обясниха, че се извиняват на пострадалите пасажери за неудобството. И допълват:  " От страна на БДЖ е основана организация за обезпечаване на транспорт за пасажерите до Разград и Шумен, които е трябвало да осъществят връзки с други влакове, само че заради продължителния престой не са осъществени. "

Когато идва дружно с другар на гара Юнак, Антония открива своите юнаци. Вместо да чакат неволята, ходили пешком към километър, с багаж и дете на ръце. Имало и други като тях. Без вода, с бебета, с куфари и детски колички.

<iframe width= " 560 " height= " 315 " src= " https://www.vbox7.com/emb/external.php?vid=16a24902e0 " frameborder= " 0 " allowfullscreen></iframe>
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР