Изоставена постройка изгоря в квартал ДолапитеЗа изминалото денонощие дежурните екипи

...
Изоставена постройка изгоря в квартал ДолапитеЗа изминалото денонощие дежурните екипи
Коментари Харесай

Задимяване от грил вдигна на крак пожарникарите в Русе

Изоставена сграда изгоря в квартал " Долапите "

За миналото денонощие дежурните екипи на пожарната са реагирали на 4 сигнала.

За времето от 11:38 до 12:48 ч. чиновници от РСПБЗН – Бяла са изпратени на сигнал за горяща стопанска сграда в гр. Борово. На място е открито, че горенето е ликвидирано от притежателя, като евентуалната причина за произшествието е техническа нередовност в провлечен бойлер. При случая не са потърпевши хора, били са опушени стени и тавана в помещението.

В 12:15 часа екип на Първа РСПБЗН е изпратен на адрес на бул. " Цар Освободител " в Русе, след сигнал за пожар в апартамент. При инспекцията на място се е оказало, че няма пожар и не е нужна намесата на пожарникарите, защото е имало единствено задимяване от забравена грил преса за сандвичи.

Между 13:00 и 13:57 ч. екип на ССОД е посетил адрес на ул. Солун в Русе, поради сигнал за разпръснат живак от строшен термометър.

Вечерта, за времето от 19:58 до 22:10 ч., два екипа на Първа РСПБЗН са реагирали на сигнал от жител, че се вижда огън в отдалеченост, в посока квартал " Долапите ". При обход на място е открито, че е зародил пожар в изоставена сграда, която е изгоряла изцяло.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР