Изолиране на хората над 70-годишна възраст за четири месеца е

...
Изолиране на хората над 70-годишна възраст за четири месеца е
Коментари Харесай

Великобритания изолира 70-годишните за 4 месеца за защита от коронавируса

Изолиране на хората над 70-годишна възраст за четири месеца е част от проекта за деяние на английското държавно управление за справяне с разпространението на ковид, разгласи през днешния ден министърът на опазването на здравето Мат Ханкок, представен от Ройтерс.

На въпрос на публицист от "Скай нюз " дали на хората ще им бъде предложено да останат в изолираност за четири месеца, министърът отговори: "Да, това е в проекта, това сигурно е в проекта. Ще изложим повече детайлности, когато пристигна времето да създадем това, защото ние изрично осъзнаваме, че това е изключително неотложно за възрастните и уязвимите и за тяхната лична самоотбрана ".

Ханкок добави, че проектът ще влезе в действие "със безспорна сигурност през идващите седмици ".

Заради епидемията от ковид английското държавно управление прикани към общонационално изпитание, като това, помогнало на кралството да оцелее през Втората международна война, съобщи Ройтерс.

"Нашето потомство в никакъв случай не е преживявало сходно тестване ", написа в публикация за в. "Сънди телеграф ". "Нашите баби и дядовци обаче са го претърпели - през Втората международна война, когато нашите градове бяха бомбардирани ", съобщи той. "И макар бомбардировките всяка нощ, купонната система и загубата на живот те се сплотиха за едно гигантско национално изпитание. Днес нашето потомство е изправено пред свое тестване, борейки се против много действително и ново заболяване. Трябва да се борим с заболяването, с цел да опазим живота и здравето на хората ", написа Ханкок.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР