Изолиран пристан в добруджанския край са намерили близките на забегналия

...
Изолиран пристан в добруджанския край са намерили близките на забегналия
Коментари Харесай

Ето я къщата, в която се крие семейството на Васил Божков

Изолиран кей в добруджанския край са намерили околните на забегналия в Дубай олигарх Васил Божков,  научи HotArena. Неговата снаха Ива Софиянска и внучетата му Васил и Мая се крият във вилата на нейния татко - някогашния столичен кмет Стефан Софиянски, и все по-рядко населяват дома си в София.

Дървената къща с огромен личен басейн се намира в закътаното село Поручик Чунчево. Софиянски е притежател на парцела от години, а напоследък прекарва задачите лета там, описват локалните.Вилата се намира посред гората, само че в това време извънредно близо до морския бряг, единствено на 10 минути с кола от спокойните плажове на Шабла и Тюленово. Къщата е опасана с камери, които подсигуряват спокойствието на жителите.

Съседите нямали взор над ставащото вътре, защото парцелът разполага и с огромен двор, а до вътрешността му се стигало през солидна дървена врата, съединена с двуметрова каменна ограда. Когато се отваряла, комшиите хвърлили по един взор и постоянно забелязвали, че в двора са паркирани скъпарски черни джипове, с каквито от години снахата на Божков разполага.

На село Ива, известна с афинитета си към лукса, въобще не скучаела. Обичала да се припича край басейна, а вечер цялото семейство, паралелно с внуците на Божков, както и най-новият член на фамилията - кучето Батман сядали да хапнат на верандата. Зарзавата за салатите не купували, а берели от двора – персонално създаден от Софиянски.

Животът на село работил като терапия за Ива след персоналните и професионални премеждия, които я застигнаха.  Преди месец снахата на Васил Божков разгласи, че се е разделила с дългогодишните си работодатели в Нова телевизия. В  момента е безработна и нямала никакви предложения да продължи рубриката си в конкурентна медия, написа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР