„Изолацията с дете бе просто истински рай“. Това призна Камерън

...
„Изолацията с дете бе просто истински рай“. Това призна Камерън
Коментари Харесай

Камерън Диас: Изолацията с дете беше рай - slava.bg

„ Изолацията с дете бе просто същински парадайс “. Това призна Камерън Диас във видеоинтервю за шоуто на Джими Фалън. Актрисата, която стана майка през декември, разкри детайлности за това по какъв начин с мъжа ѝ се оправят с развъждането на детето.

Холивудската звезда разкри, че дребната Радикс пораства толкоз бързо, че всеки ден е друга. По думите ѝ, тя чак в този момент схваща това, тъй като приятелите ѝ са я посъветвали да се възползва от всеки един миг, прекаран с дъщеричката ѝ.

„ Тя не е същото бебе, което беше през вчерашния ден. Къде отиде вчерашният ден? Вчера безусловно го няма, през днешния ден е нов ден, а на следващия ден ще бъде нов ден, в който тя ще бъде напълно друго бебе “, разяснява Диас.

Актрисата показва още, че се усеща извънредно добре в ролята на майка и е радостна, че може да гледа по какъв начин детето ѝ се трансформира с всеки минал ден.

„ Просто е прелестно. Това е най-хубавото нещо, което се случи с Бенджи и мен. Толкова сме щастливи “, добави Камерън.

Говорейки пред „ The Tonight Show “, актрисата, която не счита скоро да се връща на екрана, описа още, че обича да пее песнички на бебето, като тази на симпатичния Елмо от „ Улица Сезам “ е обичана на детето.

„ Това е бясно. Тя обожава това! Когато сме в колата, Бенджи свири кубинска, афро-кубинска музика, тя седи в столчето си, а дребните ѝ крачета ритат… и аз си споделям:„ Да, това е моята щерка! “, споделя щастливата майка.

Камерън Диас и половинката ѝ Бенджи Мадън станаха родители при започване на януари 2020 година Двамата към момента не са показвали момиченцето в обществените мрежи.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР