Изолацията не е пречка да вършим мили жестове от разстояние

...
Изолацията не е пречка да вършим мили жестове от разстояние
Коментари Харесай

Матю Макконъхи изненада възрастни хора от дом в Тексас

Изолацията не е спънка да вършим благи жестове от разстояние – потвърди го и артистът Матю Макконъхи, който изненада възрастни хора в родния си Тексас .

В компанията на своята брачна половинка, две от трите им деца и майка си 50-годишната звезда стана хазаин на виртуална игра на бинго за пенсионерите, които живеят в центъра за възрастни хора Enclave at Round Rock .

В формалната Фейсбук страница на дома беше оповестен и клип, на който артистът афишира спечелилите, до момента в който участниците очевидно се забавляват . Наградата е да зададат на артиста въпрос по избор.

Припомнете си тук някой от най-чаровните моменти на Матю Макконъхи >>>

От центъра пишат към обявата: „ Във време, когато всички се стараем да превърнем лимоните в лимонада, сме удовлетворени, че Матю отдели време да поиграе обичаната ни игра дружно с нас. Както Матю би споделил, „ дано превърнем тази алена светлина в зелена. “

Оказва се, че още през септември пенсионерите от центъра са записали видео, в което молят Макконъхи да ги посети, с цел да поиграе с тях бинго . Те го приканват да вземе и майка си Мери Кейтлин, която някои от възрастните хора там познават. Макар и виртуално, желанието им към този момент е сбъднато.

Припомнете си тук някой от най-чаровните моменти на Матю Макконъхи >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР