Изолацията на участниците във Фермата този сезон си казва думата.

...
Изолацията на участниците във Фермата този сезон си казва думата.
Коментари Харесай

Трима мъже яхнаха голата Мария във Фермата

Изолацията на участниците във " Фермата " този сезон си споделя думата. Вероятно това се дължи и на обстоятелството, че преди присъединяване си във формата също бяха няколко месеца под карантина, като всички останали българи.

Фенове на шоуто дефинираха този сезон като като най-сексуалния. Хормоните на участниците бушуват и всеки гледа да направи свалка. Това се вижда и от последните фрагменти в шоуто, където трима от мъжете са яхнали голата Мария, написа уеб сайтът за злословия и всемирски вести show.blitz.bg.
 Трима мъже яхнаха голата Мария във

Трима мъже доставиха голямо наслаждение на една от най-емоционалните участнички във „ Фермата “. Президентският гвардеец Калоян, строителят Боби и готвачът Илиян масажираха на голо 39-годишната собственичка на заведение, която всеки ден бъхта наедно с представителите на мощния пол в стопанството.

Докато лежеше по стомах с разкопчан сутиен, русокоската привика фермерите да я намачкат. Вместо нежно да я стисне, Калоян я издра с грапавите си ръце, които тя съпостави с шкурка.
 Трима мъже яхнаха голата Мария във
След гвардееца върху гърба ѝ се упражни строителят Боби, чиито длани пък се оказаха прекомерно студени. Последен да задоволи Мария се опита готвачът Илиян, а най-после тримата я разтриха на шест ръце. „ Сега е доста крепко! “, размърка се предостатъчно русокосата хала, която надалеч от стопанството върти заведение и е щастливо омъжена с две деца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР