Изобщо не се и опитваме да крием, че Аквамен е

...
Изобщо не се и опитваме да крием, че Аквамен е
Коментари Харесай

Показват ли трйлърите на Аквамен целия филм

Изобщо не се и опитваме да крием, че " Аквамен " е измежду филмите, които чакаме с най-голямо неспокойствие до края на годината.


Колко време е лишила работата по " Аквамен "

Неволите за Джеймс Уан с " Аквамен "

Първият филмов откъс пристигна през юли, през октомври пък Warner Bros. пуснаха нов, петминутен филмов откъс, който има за цел да покаже достолепията на идния филм. И през вчерашния ден, 19 ноември, на бял свят се появи и трети, съгласно студиото и заключителен, филмов откъс на " Аквамен ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Aquaman Movie (@aquamanmovie) на Ное 15, 2018 в 9:00 PST

В него има малко повече предистория. Виждаме Артър Къри (Джейсън Момоа) от бебе и подрастващ юноша до зрял мъж. Виждаме кой и по какъв начин го е научил да плува и преодолява страха си. Загатва ни се и какво ще бъде оръжието, с което Къри ще победи своя полу-брат Орм (Патрик Уилсън).

 Удължен филмов откъс на
Ще откри ли Атлантида своя заслужен крал

Джейсън Момоа дава отговори на доста въпроси

На нас ни се коства, че след тези три филмовия откъс (като единият беше удължен) можем да си сглобим най-малко половината филм, което не ни се нрави доста. А и освен ние сме на това мнение. Джеймс Уан , режисьорът на кино лентата, обаче ни дава да разберем, че нищо не сме видели.

To quote Vulko, “Not even close. ” https://t.co/B6DVpIp0ZT
— James Wan (@creepypuppet) 19 ноември 2018 година

Уан употребява Twitter, с цел да отговори на деятелен почитател, който си задава същия въпрос като нас - Защо по дяволите ни демонстрират толкоз доста? Според режисьора, обаче показаното в филмовите откъси даже не е покрай това, което " Аквамен " ни е подготвил.


Колко секси е Амбър Хърд в " Аквамен "

Премиерата наближава, а постерите са предходник



Премиерата на " Аквамен " е на 28 декември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР