Изобщо, не е редно телефонните кабини да се зачеркват с

...
Изобщо, не е редно телефонните кабини да се зачеркват с
Коментари Харесай

Зелена светлина: Новата роля на телефонните кабини

Изобщо, не е редно телефонните кабини да се зачертават с лека ръка от всекидневието ни. Те се завръщат в него с нова задача.

Работим през телефона. Мнозина го вършат. И като се изключи че се препъват по улиците, вторачени в екрана, търсят място, където могат да се концентрират върху логичен и ефикасен диалог. Без отсрочване. Делово. Или пък желаят да си кажат нещо персонално. Без другите да прихванат дума или фраза, от която да си сформират неправилно усещане и да се стартира една лавина от одумване...

Въобще днешната динамична връзка май отново връща на мода телефонните кабини. И освен тези, които са останали изоставени по улиците в резултат на бурното развиване на технологиите. Парадоксално само че факт, телефонните кабини навлизат в откритите офис-пространства.

Немалко производители в Европа и оттатък океана към този момент оферират бързи решения за усамотяване, осъществяване на диалог или просто уединяване в малко, само че лишено от външни шумове и звуци пространство. Ето по какъв начин телефонните кабини получават ново значение в ерата на мобилния телефон. Разбира се, те имат слот за зареждане на телефона или компютъра. Разполагат с съвременно ЛЕД-осветление, подпора за пречистване на въздуха, аскетична, само че комфортна седалка и етажерка за слагане на преносим компютър, таблет или директория.

Каква наклонност е това ли?

Вероятно противоположната на споделения офис. Този е напълно независим. Макар и дребен. Но се намира в точното време на точното място. Достъпен е за оптимален брой хора, които минават край него и могат да го употребяват за къса съответна връзка. Или пък, за какво не, за къса отмора и уединяване от стресиращите градски шумове.

Изобщо, не е редно телефонните кабини да се зачертават с лека ръка от всекидневието ни. Те се завръщат в него с нова задача. Само че, вместо да оферират стационарни телефони, те могат да основат условия за оптимално прилагане на мобилни устройства. И да подсигуряват стилен комфорт навън, а и на закрито.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР