Изобретателна мечка подкупи куче, като му поднесе кокали от елен,

...
Изобретателна мечка подкупи куче, като му поднесе кокали от елен,
Коментари Харесай

Мечка подкупи куче с кокали от елен, за да не я лае, докато рови в кофата за боклук

Изобретателна мечка подкупи куче, като му сервира кокали от елен, оповестява "Дейли мейл ". Куриозната преживелица е от канадската провинция Онтарио.

Свидетел на случката станал Джеси Джордан. Той забелязал, че в продължение на три дни неговият домакински любим Брикълбери гризял кости от елен. Стопанинът на животното се усъмнил, тъй като не бил купувал дивеч и почнал да дебне своя шаро.

Оказало се, че хитра мецана носела сходни "дарове " на кучето, с цел да си "плати " и да не бъде обезпокоявана, когато рови в кофата за боклуци. Но Джеси не могъл да стане директен очевидец на "даването на подкупа ".

Набезите на черни мечки са сериозен проблем в провинция Онтарио, написа вестникът. Те постоянно навестяват домовете на локалните хора в търсене на храна.

Зевзеци разясниха в обществените мрежи, че е нужно Джеси да храни по-добре и по-редовно своето куче, с цел да не бъде изкушено да взима "подкупи " от мечки.

My idiot furry son has one job at night - bork at things and make them go away. Easy, right?

HOWEVER, a bear has learned that my furry son can be bought. This is the THIRD TIME he's been gifted deer bones in exchange for being allowed access to my trash, AND HE KEEPS DOING IT. pic.twitter.com/6NOKiFNLgm
— Jesse 'Writer, Not Writer*' Jordan (@JesseNeon) May 8, 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР