Изобретателна майка купи вендинг машина втора ръка за 100 британски

...
Изобретателна майка купи вендинг машина втора ръка за 100 британски
Коментари Харесай

Майка сложи вендинг машина в дома си, за да накара децата си да помагат

Изобретателна майка купи вендинг машина втора употреба за 100 английски лири и я конфигурира вкъщи, тъй че децата й да заплащат за обичаните си лакомства с джобните си пари, получени при помагане в семейството, написа в. "Дейли мейл ".

Двайсет и девет годишната Сара Болдсън въвела "пазарни " връзки с четирите си деца. Тя им дава джобни пари, когато те се включат в домакинските задания. Семейството живее в град Ашингтън в графство Нортъмбърланд. Медицинската сестра Сара има сложната задача да държи под надзор Шанън /9 г./, Луси /8 г./, Джак /5 г./ и Илайджа/2 г./ и те да не безделничат по време на режима на самоизолация.

Госпожата зарежда остарялата вендинг машина с шоколади, сладкиши и чипсове. Малчуганите могат да я употребяват единствено откакто получат пари за свършени задания - в семейството или над учебниците. Здравословните изкушения, като обичани плодове и сокове са без пари за хлапетата. Но за останалите те би трябвало да жертват от джобните си.

По време на карантината децата непрестанно мрънкали за сладкиши, само че не желали и да си помислят да оказват помощ за поддържането на къщата в порядък. Така Сара и 29-годишният й брачен партньор Кайл решили да вкарат "пазарни връзки " в семейството, които дали изумително положителни резултати. Малчуганите към този момент си оправят стаите, изпразват прането от пералнята, бършат прахуляк и изхвърлят боклука. Децата даже разтребват нещата на родителите си, нещо невиждано преди този момент, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР