Изобретател от Враца твърди, че може да изчисти градовете от

...
Изобретател от Враца твърди, че може да изчисти градовете от
Коментари Харесай

Изобретател от Враца твърди, че може да изчисти от хеликоптер градовете от COVID-19 /снимки/

Изобретател от Враца твърди, че може да почисти градовете от ковид от хеликоптер. Георги Павлов пристигна в редакцията на организация BulNews с молба за помощ да се популяризира концепцията му. 80-годишният мъж живее във врачанските лозя. По специалност той е електроинженер, който се интересува от изобретенията на Тесла.
През 2000 година той и негови сътрудници създават медод, който работи чрез електрически лъчи. По негови думи той е използван за всички вируси и може да се употребява и в растителната и животинската индустрия. Методът не е създаден особено против ковид, само че Павлов твърди, че кардинално е използван и за рисковата болест. Според него COVID-19 e от второто семейство заболявания и с цел да се унищожи в деяние влиза взаимната му разработка с неговите сътрудници, която е на правилото на холограмния облик.
Според възрастния мъж, може да бъде изобретено устройство, което да обгръща радиус от 20-30 км, а в случай че се сложи на хеликоптер, от височина 500 м., то може да почисти градовете от COVID-19.
„ За 24 часа цяла България може да бъде дезинфекцирана “, съобщи той.
За да бъде осъществена концепцията му, са нужни едно динамо за високо напрежение над 50 хиляди волта прав ток, високоволтово искрище, излъчвател под формата на круксова тръба, зареден с криптон и вакуумиран до степента, съответстваща на ковид.
По този метод ще се сътвори енергиен канал сред излъчвателното устройство, вируса и софтуерното вакуумно устройство. Общата стойност на нужните уреди е 4-5 хиляди лв., заключи изобретателят.
Той показа още, че с неговата концепция са осведомени Бойко Борисов, Мая Манолова, кметът на Враца Калин Каменов, националният представител Красен Кръстев и зам.-областният шеф в Монтана – Цветко Цветков, само че отговорът от всички страни е цялостно безмълвие.
„ Дори не пожелаха да ме изслушат и да показвам “, сподели мъжът.
Той се надява да откри поддръжка в реализирането на концепцията му, като е подготвен да даде метода безплатно, стига той да бъде финансиран и сбъднат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР