Изображения на все още необявения официално сгъваем смартфон на Motorola

...
Изображения на все още необявения официално сгъваем смартфон на Motorola
Коментари Харесай

Изтекоха снимки на сгъваемия Motorola RAZR

Изображения на към момента необявения публично сгъваем смарт телефон на Motorola - RAZR - наподобява са изтекли онлайн. Рендерите, които се появиха в пост на Weibo и SlashLeaks, след което бяха качени на голям брой други уеб сайтове, демонстрират дизайн, който се сгъва по хоризонтала - както подсказваха патентите, които компанията беше подала по-рано през годината. Освен самото устройство, изображенията демонстрират и безжична зарядна станция, както и аксесоари, които се обитават в триъгълна кутия.

Разбира се, тези изображения би трябвало да бъдат одобрявани с известна доза песимизъм, тъй като публична информация за сгъваемия телефон на Motorola действително няма. Въпреки това, сходството в дизайна и подадения от компанията патент, може би загатват за истинността на този софтуерен теч. През януари, Wall Street Journal заяви за първи път, че Motorola работят върху възобновление на паметния модел RAZR, този път като телефон с еластичен, сгъваем екран.

 Изтекоха фотоси на сгъваемия Motorola RAZR
© SlashLeaks

По това време инфомрацията подсказваше, че цената на сходно устройство ще бъде 1500 $, а то може да се появи публично още през февруари. Все още обаче няма публична информация, касаеща модела и по кое време той ще бъде разполагаем на пазара, и на каква цена.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР