Изображение TwitterАмерикански стратегически бомбардировач беше засечен до границата на руската

...
Изображение TwitterАмерикански стратегически бомбардировач беше засечен до границата на руската
Коментари Харесай

Стратегически бомбардировач на САЩ симулира бомбардировка над руска база

Изображение Twitter

Американски стратегически бомбардировач беше засечен до границата на съветската Ленинградска област в Русия, написа БГНЕС, като се базира на съветската държавна осведомителна организация РИА Новости. Според информацията в съветската организация самолетът B-52H, който може да носи нуклеарни оръжия, симулирал бомбардировка въз основата на съветския Балтийски флот в Калининград, след което се отправил към Санкт Петербург. Бомбардировачът се намирал във въздушното пространство на Естония и се доближил на 191 километра от северната столица на Русия.

``
реклама

Руската медия припомня, че в края на предходната седмица отново имало сходно обучение, като още веднъж бомбардировач от същия вид го направил, без да навлиза в съветско въздушно пространство и се върнал незабавно в базата си, откакто в неутрално въздушно пространство бил посрещнат от съветски изтребители и съпроводен по противоположния път. В последно време интензивността на задграничните разследващи самолети и дронове към военните обекти на Русия в пограничните региони се усили доста, се установи в материала. Те постоянно са засичани в Балтийско море, край Крим и Краснодарски край и даже край базата на Русия в Сирия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР