Изображение: Снимка: AP По време на времето си в шоуто

...
Изображение: Снимка: AP По време на времето си в шоуто
Коментари Харесай

Матю Пери: `Истински подарък за всички нас`

Изображение: Снимка: AP

По време на времето си в шоуто и незнаен по това време, Пери се бореше с пристрастяване и безпокойствие и имаше мощно предпочитание да угоди на публиката. < /p>

Звездата от Приятели Матю Пери умира от явно удавяне на 54

В записките си Приятели, любовници и огромното извънредно нещо, което беше оповестен през 2022 година, той написа: „ Приятели беше голям. Не можех да го застраша. Обичах сюжета. Обичах моите съ-актьори. Обичах сюжетите. Обичах всичко в сериала, само че се борех със зависимостите си, които единствено ускори възприятието ми за позор.

„ Имах загадка, която никой не можеше да знае. “

„ Чувствах се по този начин, като че ли ще умра, в случай че публиката онлайн не се смееше, а това сигурно не е здравословно. Но от време на време можех да кажа имитация и публиката нямаше да се смее, а аз се изпотях и от време на време изпадах в спазми “, добави Пери.

„ Ако не получа смеха, който трябваше да получа, би полудял. Чувствах това всяка вечер. Този напън ме остави на неприятно място. Знаех също за шестимата души, правещи това шоу, единствено един от тях беше болен. "

Изображение: Когато Чандлър се ожени за Моника

Специално събитие за събиране на HBO Max през 2021 година беше водено от Джеймс Кордън и провокира голям интерес към виждайки актьорския състав още веднъж дружно.

Warner Brothers, които направиха Friends, отдадоха респект на Пери със известие в X, някогашен Twitter, което гласеше: „ Съкрушени сме да научим за гибелта на Матю Пери. Той беше същински подарък за всички ни. Сърцето ни е със фамилията му, обичаните хора и всички негови почитатели. "

Пери получи една номинация за Еми за ролята си в " Приятели " и още две за изяви като асоцииран консултант на Белия дом Джо Куинси в " Западът ". Wing.

Телевизионната му работа също включваше краткотрайното Studio 60 on the Sunset Strip - написано от основателя на The West Wing Арън Соркин - до момента в който той взе участие в няколко кино лентата, в това число Fools Rush In със Селма Хайек и неговия татко Джон - който също се появи в един епизод на Friends - 17 Again и The Whole Nine Yards дружно с Брус Уилис.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР