Изображение, получено от марсохода Кюриосити, предизвика полемика в интернет относно

...
Изображение, получено от марсохода Кюриосити, предизвика полемика в интернет относно
Коментари Харесай

На Марс роувърът Кюриосити заснема глава на древна статуя

Изображение, получено от марсохода Кюриосити, провокира дискусия в интернет по отношение на живот на Марс в древността. Обектът наподобява на откъс от древноегипетска скулптура.На Червената планета са снимани доста находки, които нямат пояснение и се опълчват на всякаква логичност. Това кара доста откриватели да допускат, че в предишното Марс е бил населяван.Четете още: На Марс са открити скулптури на животни и други странни артефакти (видео)Кадърът на по този начин наречената „ Статуя от Древен Египет “ на Марс е открит от Джо Уайт.

 1 - На Марс роувърът Кюриосити снима глава на антична скулптура
Изследователят споделя:„ В това последно изображение от НАСА открих нещо, което наподобява на глава на дребна женска скулптура на Марс в кратера Гейл. “
Според учени от НАСА сходни изображения най-често са артикул на парейдолия. Значението на парейдолията е наклонността да се възприема характерен, постоянно логичен облик в случаен или двузначен образен модел.Остава въпросът: дали тази находка е останка от антична марсианска цивилизация или е оптична заблуда?Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР