Изображение на инвестиционния проект, спечелил първа награда в конкурса от

...
Изображение на инвестиционния проект, спечелил първа награда в конкурса от
Коментари Харесай

Превръщат бившата топлоцентрала на НДК в арт център за 3.5 млн. лв.


Изображение на капиталовия план, спечелил първа премия в състезанието от 2017 година

Столична община пусна социална поръчка за преустройството на някогашната топлоцентрала на НДК в Център за изкуства и просвета. Строителните дейноти се правят оценка на близо 3.5 млн. лв. (без ДДС).

Срещу тази сума се чака да бъдат осъществени реорганизация, продължение, отчасти надстрояване и преустойство, тъй че тогавашната топлоцентрала да се трансформира в обещания от градската администрация арт център. Финалният резултат се чака да бъде реализиран за 300 дни.

Най-голяма тежест при избора на реализатор ще има цената. Тя ще носи 50 точки, техническата оценка – 30 точки, а срокът за осъществяване – 20 точки. Крайният период за подаване на предложения е 8 юли.

Победителят ще би трябвало да се съобрази с към този момент определения капиталов план, който бе извоюван от обединяването „ Колев-Сърбева “. Това се случи на конкурс през 2017 година, когато спечелилият бе определен от интернационално журиране. Проектантите, изготвили капиталовите планове, следва да упражнят авторски контрол по време на строителството, се показва категорично в заданието на сегашната социална поръчка.

От него излиза наяве, че не са планувани средства по праграми на Европейския съюз. Преди година стана ясно, че локалната администрация възнамерява да насочи към плана част от парите, които получи след продажбата на каузи си в Общинска банка.

Крайният период за подаване на предложения е 8 юли.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР