Изображение: Иън Коутс, Барнаби Уебър и Грейс О'Мали-Кумар Чувствам се

...
Изображение: Иън Коутс, Барнаби Уебър и Грейс О'Мали-Кумар Чувствам се
Коментари Харесай

Атаки в Нотингам: Майката на жертвата казва, че е била „глупава да се довери на съдебната система“ - като преглед в болница, която е лекувала убиеца, е наредено

Изображение: Иън Коутс, Барнаби Уебър и Грейс О'Мали-Кумар

„ Чувствам се в този момент със задна дата, че бях глупава просто да се доверя на нашата правна система. И ненавиждам да го кажа, тъй като в действителност се усещам разочарована ", сподели тя пред Sky News в изявление дружно със брачна половинка си Дейвид.

" Ние бяхме карани да имаме вяра цяло лято, че това ще бъде обвиняване в ликвидиране за нашия наследник и другите две жертви, а по-късно опит за ликвидиране за другите три жертви.

„ Това е всеобщо, непоносимо закононарушение. Така че бяхме зле готови да ни кажат... че ще поемат понижена отговорност, което значи непредумишлено ликвидиране. И мисля, че това беше моментът, в който всичко се обърна. "

Изображение: Валдо Калокане

Идва откакто държавното управление разпореди специфичен обзор на тръста на NHS, където килърът, Валдо Калокане, е бил лекуван.

Calocane намушка господин Webber, госпожа O'Malley-Kumar и господин Coates и по-късно се опита да убие други трима с микробус на 13 юни 2023 година

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР