Изнудвачът, който слага отрова в храни и иска 10 млн.

...
Изнудвачът, който слага отрова в храни и иска 10 млн.
Коментари Харесай

Отровителят на храни в Германия има поне един съучастник

Изнудвачът, който поставя отрова в храни и желае 10 млн. евро от огромни търговски вериги в Германия, с цел да приключи тази си активност, има най-малко един съизвършител. Полицията счита по този начин, тъй като бурканчета с отровени бебешки пюрета са открити в няколко филиала на магазините, които не са във Фридрихсхафен (именно в този град в началото бяха открити 5 отровени детски пюрета).

Заплахата от третирани с етиленгликол артикули в Германия обаче важи освен за бебешки пюрета, а за общо 20 типа храни, които изнудвачът счита да токсини и да пусне в комерсиалната мрежа на всички огромни немски вериги.

Мъжът, чиято фотография от охранителни камери бе публикувана през вчерашния ден към момента не е разпознат, само че управляващите са получили над 100 сигнала от жители, че са го виждали. В момента всеки сигнал се ревизира, оповестяват от немската полиция.

От полицията в Германия предизвестяват да се внимава при отварянето на бурканчетата и, в случай че не се чуе характерното пукване на капачката при разхерметизиринето, по-добре да не се употребява наличието. Същото важи и за опаковки на други храни – в случай че опаковката е с нарушена целокупност, има дупчици по нея или е раздрана.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР