Изневярата за някои мъже е хоби и дори да бъде

...
Изневярата за някои мъже е хоби и дори да бъде
Коментари Харесай

5 знака, че един мъж изневерява

Изневярата за някои мъже е занимание и даже да бъде заловен в крачка, той никога не би си признал. При мъжете обаче, това не значи, че той има усеща към тази жена.
Към такава невярност са по-склонни мъжете, в сравнение с дамите. Жените са склонни да изневерят поради прочувствено отчаяние. Никоя жена обаче не трябва да се помирява с изневеряващ мъж. Точно поради това сме приготвили за вас 5 признака, по които можете да познаете дали един мъж ви изневерява.

1. Сексът се е подобрил - Рязкото възстановяване на половия живот несъмнено е притеснително, тъй като това може би е знак, че вашият мъж спи с две дами. Когато спят с две дами, мъжете получават неконтролируем сексуален заряд, който може да ви подскаже, че той може би ви изневерява и е получил " помощ от другарка ".
2. Крие телефона си и непрекъснато го държи в себе си - в случай че мъжът ви не изпуска телефона си от взор, държи го непрекъснато в себе си, изключва звука и очевидно го крие от вас, до момента в който написа известия, може би това е знак, че има връзки с друга жена. Мъжете, които не изневеряват оставят телефона си на всички места, употребяват го рядко и не се тормозят да дават отговор на известия или да организират диалози пред вас. Неверниците въпреки това получават обвързаност към телефона си, което може да бъде видяно извънредно елементарно.
ОСТАНАЛИТЕ ЗНАЦИ НАМЕРЕТЕ В IWOMAN.BG
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР