Изневярата, в нейните най-различни форми, е нещо, което не е

...
Изневярата, в нейните най-различни форми, е нещо, което не е
Коментари Харесай

Кои са най-разпространените видове изневяра?

Изневярата, в нейните най-различни форми, е нещо, което не е непознато на доста двойки. И до момента в който аргументите за изневярата могат да бъдат безчет (поне на най-повърхностно ниво), то типовете невярност могат да се сведат единствено до няколко съществени.

Какво е невярност? Отговорът на този въпрос не е единствено един. Напротив – колкото хора попитате, евентуално толкоз вариации на невярност ще получите. Ето за какво може да се каже, че понятието невярност е необятно и какво тъкмо е невярност е субективно.

Препоръчително е сътрудниците в двойката да имат еднообразно схващане за това какво тъкмо е невярност. По този метод може да се понижи рискът от пораждане на обстановки, в които единият сътрудник прави нещо, което съгласно него е обикновено, до момента в който другият го възприема като невярност.
Кои са най-разпространените типове невярност? Физическа невярност
Физическата машинация е тази невярност, за която по-голяма част от хората незабавно се сещат и единомислещо дефинират като погрешно държание. Най-общо казано физическата невярност е всяка физическа непосредственост, която не трябва да споделяте с различен човек, с изключение на с колегата си, в случай че сте в моногамна връзка. Най-честото измерение на физическата невярност е сексът, въпреки че целувките или даже секси танците с различен човек също могат да бъдат добавени в тази категория.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР