Изневярата със сигурност е най-бързият и ефективен начин, ако искате

...
Изневярата със сигурност е най-бързият и ефективен начин, ако искате
Коментари Харесай

Тези Неща Са По-Лоши От Изневяра И Съсипват Връзката Ви

Изневярата сигурно е най-бързият и ефикасен метод, в случай че желаете да съсипете едни връзки. Оказва се обаче, че има още няколко метода, които се възприемат даже по-зле от изневярата, колкото и да е изненадващо това.

Лъжите и криенето от колегата. Дори и да се пробвате да щадите възприятията на вашата половинка, криенето и лъжата могат да прераснат в голям проблем, който да съсипе връзката.

Липсата на обвързаност. Независимо дали обвързаност за вас значи да бъдете постоянно разполагаем или просто да изпитвате наслаждение от непрекъснатото прегръщане, добре е да го демонстрирате и то да съществува. В противоположен случай тези връзки са обречени.

Таене на възмущение. Когато нещо не ви харесва, по-добре го споделяйте. В противоположен случай то се натрупа до един миг, в който в действителност не ви писне и не решите да избухнете. Това няма по какъв начин да бъде добре за връзката и постоянно е пагубно.

Липса на връзка. Това не значи да пишете по през целия ден известия и да знаете всяка една крачка на половинката, само че неналичието на връзка въобще е неприятно за връзките. Отлепете очи от екрана и обърнете внимание на гаджето си.

Постоянно сте упорити и не отстъпвате от позициите си. Това е другият метод на това да не вършиме в никакъв случай компромис. Ако желаете някой да е податлив да се преценява с вас, то вие би трябвало да сте подготвени да извършите същото и за тях.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР