Изневярата няма пол. Но изневерява ли жената на мъжа, когото

...
Изневярата няма пол. Но изневерява ли жената на мъжа, когото
Коментари Харесай

Жената отмъщава на мъжа, който не я цени с изневяра

Изневярата няма пол. Но изневерява ли дамата на мъжа, който обича? И в случай че в действителност тя изпитва усеща към него, за какво ще го прави? Защо ще отиде в обятията на различен? Жената, която обича мощно няма очи за други мъже. А единствено за един единствен. Но постоянно този мъж не осъзнава това, което има до себе си. Не осъзнава какъв късметлия е и по какъв начин животът му е направил най-хубавия подарък. Нея.

Да, дамата изневерява. Тя не е безгрешна, само че в никакъв случай не прави нищо без причина. Без нещо, което да я е подтикнало към това. Жената изневерява не на мъжа, който обича, а на мъжа, който не я цени. И който я приема като даденост. Вещ. И нищо повече.

Ето кои са аргументите, които може да подбуден дамата към невярност.

 

Флирт с други дами

Една постоянно срещана причина, която кара дамата да изневери на своя сътрудник е, когато той флиртува с други дами. Всички знаем, че това е метод мъжете да подхранват своето его, само че постоянно не помнят за възприятията на дамата до тях. Още по-неприятно е, когато той флиртува пред очите на личната си жена. Това демонстрира и пренебрежение към нея, както и оскърбление. А желанието за възмездие от време на време е по-силно от разсъдъка, макар че отмъщението не води до нищо хубаво. Под въздействието на неприятните страсти, дамата има една единствена цел – да го накара да се почувства по метода, по който тя. Най-добрият избор за възмездие – невярност.

Проява на пренебрежение

Взаимното почитание е ключът към здравите връзки. Уважението и доверието вървят ръка за ръка. Дори бихме споделили, че те са толкоз значими, колкото и любовта. Без взаимно почитание е невероятно да съществува здрава и хармонична връзка. А и нито една жена няма място до мъж, който не я почита. Неуважението е и честа причина за изневеря. Когато той не зачита мнението ти, няма никакво отношение към теб и даже си разрешава да те нагрубява, ти започваш да изпитваш неприятни усеща към него и предпочитание да си отмъстиш. Отново желанието за отплата, което е и директно обвързвано с изневярата.

Изневяра

„ Око за око и зъб за зъб “. И по този начин до през днешния ден. И по този начин във всичко. Друга честа причина, която кара дамата да изневери на своя сътрудник е това, че преди нея той го е направил. И то освен един път, а доста пъти. Жените намират успокоение, като отвърнат по същия метод, който ги е наранил. Защото те желаят техните сътрудници да изпитат същата болежка, която са изпитали. Искат да си го върнат. Но не загатват нито дума. Тайно работят. И решат ли да го създадат – нищо не може да ги спре.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР