Изневярата е нещо, което приема различна форма за всеки отделен

...
Изневярата е нещо, което приема различна форма за всеки отделен
Коментари Харесай

Какво е отношението на различните зодии към изневярата

Изневярата е нещо, което приема друга форма за всеки обособен човек. За някои тя не съществува, за други даже погледите се считат за невярност, а сексът е най-лошото нещо, което обичания може да им аргументи.
Оказва се, че зодията също има въздействие върху това по какъв начин приемате изневярата. В взаимозависимост от зодиакалния знак може д а се дефинира до какъв брой сте склонни да изневерите.
Ето какво мислят другите зодии за изневярата:
Овен
Овните са от тези хора, които обичат да са център на света, освен за себе си, само че и за близките. Затова желаят сътрудник, който мисли тъкмо по този метод за тях. Ако схванат, че не е напълно по този начин, доста бързо ще потърсят различен, който да ги боготвори.
Телец
Телците са идеалът за преданост. Когато решат, че обичат някого, те са изцяло отдадени. Никога не биха си и помислили да изневерят, в случай че колегата им не им покаже, че не желае да им даде цялата обич на света.
Близнаци
Близнаците са от хората, които доста рядко могат да задържат вниманието си единствено върху един човек. Именно това ги кара много постоянно да имат по няколко паралелни връзки. Така укрепват интереса си и не позволяват да се впуснат в скучна и еднотипна връзка.
Рак
Раците имат потребност от непоклатимост, с цел да се усещат спокойни и щастливи. Изневярата ще ги лиши от тази непоклатимост и ще ги накара да се почувстват зле. Именно по тази причина я заобикалят и избират да бъдат единствено с един човек. За тях е непростимо да накарат обичания да страда.
Лъв
Царската зодия обича да в светлините на прожекторите. Именно по тази причина желаят колегата да ги боготвори и да дава всичко за тях. Ако усетят, че не е по този начин, са склонни на невярност, с цел да възстановят самочувствието си.
Дева
Девите се тормозят ужасно доста за всевъзможни неща. В този случай, една невярност би била източник на още стрес, от който те нямат никаква потребност. Но те са и огромни перфекционисти, които желаят същото от колегата. Ако той не може да отговори на условията, просто ще си намерят различен. Но никога няма да изневерят.
Везни
Везните имат вяра в същинската обич и в никакъв случай не биха изневерили на сътрудник, който в действителност обичат. От друга страна, обаче, нямат нищо срещу да пофлиртуват с някого. Те са секси и занимателни и това е изцяло естествено за тях.
Скорпион
Скорпионите са най-сексуалните представители на зодиака. Именно по тази причина те обичат флирта и заниманията повече от всеки различен. Всичко това минава, когато намерят любовта на живота си. Тогава за тях няма различен човек на света, който да притегли вниманието им.
Стрелец
Стрелците са откровени до болежка, по тази причина при тях няма по какъв начин да има любовна спекулация. Те просто няма да съумеят да я скрият. Те са прочувствени, само че пък обичат и разнообразието. Затова, в случай че сексът с колегата им се трансформира в отегчителен филм, доста бързо биха го сменили с различен, по-забавен.
Козирог
За Козирозите, общественото състояние е по-важно от любовта. Затова, в случай че открият някого, който да им помогне да се изкачат по-напред в кариерата, не биха се замислили доста преди да изневерят. Те са практични и за тях романтиката не е приоритет.
Водолей
Водолеите доста мъчно биха се обвързали с някого. Те не дават свободата си туко по този начин. За сметка на това, когато се обвържат, те са сигурни в възприятията си и в колегата си. Това прави изневярата съвсем невъзможна за тях. Единственото, което биха си разрешили е лек флирт, само че нищо по-сериозно.
Риби
Рибите са едни от най-емоционалните хора. Те са почтени и лоялни, което прави изневярата извънредно невъзможна за тях. Ако в последна сметка решат, че връзката не им носи това, което желаят, първо ще се раделят с колегата си и по-късно ще потърсят любовта на друго място. В никакъв случай не биха изневерили.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Любопитно  Как прекарват уикендите си някои от най-влиятелните дами на света Как прекарват уикендите си някои от най-влиятелните дами на света  Любовен хороскоп за 23 януари Любовен хороскоп за 23 януари  Как одобряват раздялата зодиите Козирог, Водолей и Риби Как одобряват раздялата зодиите Козирог, Водолей и Риби  Ето за какво е неразрешено да се употребява тоалетната в аероплан при политане и кацане Ето за какво е неразрешено да се употребява тоалетната в аероплан при политане и кацане  Мини Маус получи звезда на Алеята на славата в Холивуд (ВИДЕО) Мини Маус получи звезда на Алеята на славата в Холивуд (ВИДЕО) Интервю Още Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните две години
​Какви провокации стоят пред Община Търговище през само че...
Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Бенджамин Ладуиг: Всяко дете с аутизъм има неповторим метод на изра Ники Илиев за " Нокаут ": Исках да направя филм, който ще остави сл Марк Менсън: Всичко отминава и по този начин би трябвало да бъде коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Гроздан Караджов: Политическото невежест...
Политическото незнание се употребява за пробутване на всевъзможни лумпенски тези у нас. Това съобщи пред Actualno.com Гроздан Караджов, пре...
Втори опит да тръгне мегаделото КТБ Домусчиев като глас на бизнеса: Да има самичък... Hennessey Venom F5 ще нападна международния ре... Обявиха датата на София Прайд 2018 година НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 23 януари
Овен Този вторник е доста значимо да се щадите и да не се товарите ненужно, нито физически, нито душевен. Може би ще ви е мъчно да с...
Знаците, че той е влюбен във вас Обвиниха 14-годишно момче за убийството на... Горчива загуба за Григор Димитров на четвъ... Как зодиите Рак, Лъв и Дева одобряват раздял... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Втори отчет за АЕЦ " Белене ": Не може да...
" Ключова рекомендация към българското държавно управление е съществено да преразгледа своята “позиция на безучастие “ във връзка с бъ...
Генерал номер едно на Англия смята... Огромен интерес към книгата " Концлагерът "... Българска социалистическа партия: Днес се спука балонът, че всичко в ми... Иванов: Новият антикорупционен орган може...  www.expert.bg  КЗП ускорява инспекциите в зимните курорти КЗП ускорява инспекциите в зимните курорти  Московски: Поемаме Председателството на Европейски Съюз при натоварен дигитален дневен ред Московски: Поемаме Председателството на...  Може ли акцизната система да се манипулира посредством Skype и ICQ? Може ли акцизната система да се манипули...  Невероятният живот на Дженифър Гейтс, дъщерята на Бил Гейтс Невероятният живот на Дженифър Гейтс, дъ...  www.iwoman.bg  Защо никой не обича умните дами Защо никой не обича умните дами  Любовен хороскоп за 23 януари Любовен хороскоп за 23 януари  Уроците на 2018 за всяка зодия – Част 1 Уроците на 2018 за всяка зодия – Част 1  3 бързи хрумвания за домакински пастет 3 бързи хрумвания за домакински пастет  http://www.sportlive.bg  Гришомания разтресе София преди Sofia Open Гришомания разтресе София преди Sofia Op...  За хейта, рецензията и Гришо За хейта, рецензията и Гришо  Санчес разкри две от аргументите да напусне Арсенал Санчес разкри две от аргументите да напусн...  Дани Златков не посмя да отговори на Багата след острите реплики Дани Златков не посмя да отговори на Баг... Интервю Още Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните две години
​Какви провокации стоят пред Община Търговище през само че...
Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Бенджамин Ладуиг: Всяко дете с аутизъм има неповторим метод на изра Ники Илиев за " Нокаут ": Исках да направя филм, който ще остави сл Марк Менсън: Всичко отминава и по този начин би трябвало да бъде Нови Най-четени Най-коментирани Как прекарват уикендите си някои от най-влиятелните дами на света... 24 0 Какво е отношението на другите зодии към изневярата... 32 0 Московски показа пред Екологичен потенциал софтуерните цели на председателст... 47 0 Тълкувателна декларация към Истанбулската спогодба - ключът към компр... 64 0
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР