Изневярата е непростима за повечето хора. Тя често води до

...
Изневярата е непростима за повечето хора. Тя често води до
Коментари Харесай

5 скандални отмъщения след изневяра

Изневярата е непростима за множеството хора. Тя постоянно води до разлъка, само че някои стигат още по-далеч. Ето 5 от най-скандалните отмъщения след невярност:

Булката, която изневери с 8 мъже
В известно английско шоу мъж описа историята на една провалена женитба, която звучи като от филм. По време на тост, младоженецът предлага игра. Той моли гостите да се изправят и да погледнат под чиниите си. Ако под тях има алена точка, те би трябвало да останат прави. Правостоящи остават 8 мъже, а младоженецът споделя: „ Дами и господа, това са мъжете, с които изневерява годеницата ми, а в този момент аз скапвам брака и си отпътувам “.

Записани на камера
Финансовите проблеми са една от главните аргументи, заради които една двойка се развежда. В този случай обаче парите показват друг вид проблем. Емили хваща мъжа си в невярност и написа на билборд: „ Здравей, Стивън, в този момент към този момент привлякох ли ти вниманието? Ти, замърсен, аморален, погрешен, ненадарен злощастник, знам за нея. Всичко е записано на камера. Твоя скоро някогашна брачна половинка, Емили. П.С.: Платих за този билборд от общата ни банкова сметка “.

Фалшиво предложение
Всяка жена чака с неспокойствие момента, в който да гаджето й предлага брак. Но едва ли всяка жена изневерява и чака пръстен. Такъв е казусът на британец, който откакто научава горчивата истина, взема решение да разиграе половинката си. Той й чете любовно писмо, дава й пръстен и тъкмо когато тя е на път да каже „ да “, той я пита: Кой е Томас Ру, при което дамата схваща, че е хваната в крачка, а предлагането е неистина.

Токов смут
Манди Пистол е ютубърка, която взема решение освен душевен, само че и физически да накаже гаджето си. Видеото, което тя качва, стартира с самопризнание, че знае за изневярата и по тази причина му е купила тейзър за Коледа. Манди влиза в жилището на гаджето си, вижда го прегърнат с друго момиче и му бие ток в слабините. Въпреки това, момчето крещи: „ Това не е моето момиче “. Това е то - да те заловен в невярност и да продължаваш да лъжеш.

„ Тайна “ фотосесия
Когато Дъстън Халоуей схваща, че приятелката му изневерява, вместо просто да си събере нещата и да си тръгне, взема решение да я унижи в обществените мрежи. Дъстън я заварва в леглото им с различен мъж и им прави фотосесия, до момента в който спят. След това качва фотосите във Facebook и написа: „ Когато се прибереш вкъщи и видиш различен мъж в леглото до дамата, която обичаш. Добрите мъже заслужават положителни дами “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР