Изневярата е може би най-тежкият момент в една връзка. Тя

...
Изневярата е може би най-тежкият момент в една връзка. Тя
Коментари Харесай

Изневерихте и ви хванаха, а сега какво?

Изневярата е може би най-тежкият миг в една връзка. Тя може да постави завършек на всевъзможни връзки и да нарани половинката ви до степен, в която това може да я травмира за цялостен живот. Изневяра мъчно се преодолява и можете да сте сигурни, че даже и връзката ви да продължи, в никакъв случай няма да бъде същата. Да бъдете хванати в невярност е повратният миг, в който би трябвало да си дадете сметка, че сте позволили голяма неточност. Ако към този момент половинката ви е наясно с прегрешението ви, би трябвало добре да прецените каква да бъде идната ви стъпка.

Помислете за това по какъв начин се чувствате. Ще желаете да отделите малко време за себе си и да обработите страстите си. Забележете дали съжалявате, че сте изневерили на колегата си. Чувствате ли се подготвени да носите отговорност за дейностите си? Готови ли сте да отделите време, с цел да поправите стореното и да спасите връзката си?

Намерете аргументите за случилото се. Ако желаете да накарате връзката ви да работи още веднъж, би трябвало да признаете за какво се е стигнало до изневярата и кое ви е подтикнало към нея. Без това няма по какъв начин да оправите нещата.

Спрете да изневерявате. В случай, че получите втори късмет от актуалната си половинка, значимо е да не продължавате да изневерявате. В случаите, когато изневярата е била мимолетна, може да е по-лесно да спрете и да прекъснете тези връзки. При преустановяване на прочувствена спекулация, въпреки това, процесът може да бъде по-труден. Ако индивидът, с който сте изневерили, е някой, който виждате всеки ден, като сътрудник, ще би трябвало да установите граници с него. Например, може да избягвате да говорите с него за всичко, което не е обвързвано с работата, и не да не поддържат връзка отвън офиса. Човекът, с който сте изневерявали, също може да има усеща към вас. Ако продължи да ви преследват, ще би трябвало да му дадете да се разбере, че към този момент не можете да ги виждате.

Приемете отговорност. Независимо от вашите „ аргументи “ за машинация, би трябвало да поемете отговорност за дейностите си и да възстановите изгубеното доверие. Избягвайте да обвинявате колегата си или проблемите във връзката си. В случая вие сте позволили неточност и сте го наранили, по тази причина му се извинете.

Вземете решение. Вие и вашият сътрудник желаете ли да останете дружно? Ако отговорът е да, имате обща цел. Вземете решение, знаейки, че и двамата ще би трябвало да се ангажирате да възстановите доверието и връзката между тях. Ако сътрудникът ви желае да приключи връзката, би трябвало да почитате неговото решение. Той може също да има потребност от време и пространство надалеч от вас, преди да вземе извънредно решение.

Бъдете почтени. Трябва да сте почтени със себе си и с половинката си, в случай че желаете да преодолеете тази компликация. Вероятно е трябвало да го излъжете, с цел да запазите изневярата си в загадка. Сега е моментът за бистрота. Бъдете директни и отворени, с цел да помогнете на връзката ви да се закрепи. Честността в връзките е обвързвана с по-нисък спор, само че е значимо и двамата да се съгласят да бъдат откровени един с различен и да приказват за упованията си.

Спазвайте обещанията си. Ако кажете, че ще бъдете някъде, бъдете там в точния момент. Ако обещаете, че ще извършите нещо, направете го. Бъдете надеждни и не нарушавайте обещанията си. Ще бъде по-трудно да възстановите доверието във връзката си, в случай че половинката ви не може да разчита на вас.

Бъдете отворени и търпеливи. Бъдете отворени да кажете на колегата си къде се намирате, с кого сте и така нататък Опитайте се да не криете повече неща от него. Нормално е той да се усеща предаден и да бъде мнителен. Работете за възобновяване на доверието, което сте предали. Не очаквайте сътрудникът ви да ви се довери още веднъж незабавно, за това е належащо време.

Общувайте. Изследванията демонстрират, че невъзможността да разговаряте между тях е една от най-често цитираните аргументи за неуспех на браковете. Бъдете подготвени да говорите с колегата си и да слушате това, което споделя.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР