Изневярата е едно от онези неща, които плашат много хора,

...
Изневярата е едно от онези неща, които плашат много хора,
Коментари Харесай

Грозноватите жени изневеряват по-често

Изневярата е едно от тези неща, които плашат доста хора, намиращи се в дълготрайна връзка. Идеята, че сътрудникът им може да ги мами с различен, е измежду най-често срещаните страхове, даже множеството хора да не си признават.

Сега, ново американско проучване дава малко повече изясненост към най-често срещаните фактори, които може да се плануват изневярата, написа английският вестник Mirror.

Според изследователския екип от университета във Флорида, измежду най-силните индикатори са възрастта, привлекателността и половото задоволство.

Екипът открил, че по-непривлекателните дами са по-склонни да изневеряват на мъжете си, анализирайки държанието и връзките на 233 двойки младоженци, сключили брак най-вече преди 3,5 години.

По време на наблюденията си екипът документирал в детайли техните връзки, интересувайки се от фактори, като задоволство от фамилния живот, изневерявали ли са си и още ли са дружно.

Анализите разкрили, че по-младите хора и тези, които не са удовлетворени от връзката си, са по-склонни да подведат колегата си.

Изненадващо, мъжете и дамите, които били удовлетворени и харесвали секса с половинката си, също били по-склонни към невярност. Според учените това се дължало на обстоятелството, че те имат позитивно отношение към секса като цяло и поради това го търсят и другаде, без значение от възприятията, които изпитват към своя фаворит.

Привлекателността се оказала различен главен фактор, който приказва за нечестност. По-малко привлекателните дами се оказали по-неверни от хубавиците. Резултатите от изследването посочили също, че съпрузите на грозноватите дами също изневеряват по-често.

По отношение на мъжете, изследването открило, че тези, които преди брака си са имали повече полови, също имат податливост да се поддават на случки. За дамите обаче, важало противоположното.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР