Изневярата е едно от най-неприятните човешки поведения, но е и

...
Изневярата е едно от най-неприятните човешки поведения, но е и
Коментари Харесай

Шест неща, които никой не ви е казал за изневярата

Изневярата е едно от най-неприятните човешки държания, само че е и безумно всекидневно. Около 50% от всички двойки минават през невярност в даден миг от връзката си, като някои от сътрудниците съумяват да останат дружно и след сходно прекарване, а други – не. Има доста публикации, писани на тематика „ невярност “, само че по някаква причина те в никакъв случай не разказват нещата на 100 % такива, каквито са. Ето и какво евентуално не знаете за изневярата, тъй като наподобява никой не желае да го признае:

1. Хората, които мамят, не са хората, които очаквате
По някаква причина има разбиране, че кръшкачите са хора с някак по-свободно или по-неприлично държание. Но те не са. Често те са уважавани хора в обществото с хубава специалност. Също по този начин не може да се каже кой сътрудник ще бъде по-лоялен, този който има по-перфектен външен тип или оня, който е по-невзрачен.

2. Кръшкачите намират постоянно опрощение за делата си
Хората, които изневеряват съвсем постоянно си имат „ уважителна “ причина. Те вътре в себе си са уверени, че повода да мамят половинката си е в... половинката им – тя или не им обръща задоволително внимание, или не ги поддържа и т. н. Кръшкачите нормално си споделят: „ Аз съм подобен добър сътрудник и не заслужавам да бъда подценяван. “

3. Въпреки че изневярата е ужасна, тя носи огромна тръпка
Изневярата е адреналин. Аферата носи нараснал полов вкус, а тъй като е нещо неразрешено, е и нещо някак прекомерно мечтано. Това не са единствените аргументи, заради които изневярата носи огромна тръпка. Другата причина е, че тя е възприемана за блажено бягство от сивата действителност. Повечето кръшкачи мамят, тъй като са отегчени от връзката си.

4. Много хора изневеряват за възмездие
Хората, които се усещат прочувствено подценявани от сътрудниците си или са засегнати от тях по някакъв метод, търсят опция да си го върнат и изневярата е елементарен избор. Това е техният пасивно-агресивен метод да покажат своята злоба към половинката си.

5. Независимо дали са ви изневерили или вие сте кръшнали, хората ще ви съдят
Не е извънредно да чуете, че някой, който е изневерил на половинката си, е изгубил положителното си добро име измежду другари и близки. Изневярата е възприемана за нещо извънредно аморално. По-странното е, че в случай че на вас ви изневерят, е доста допустимо вместо състрадание, да се сблъскате с отрицателното отношение на познатите си. Те може и непосредствено да ви попитат: „ Добре, ти какво направи, с цел да прогониш половинката си по подобен метод? “

6. Изневярата може да докара до загуба на другари
Много кръшкачи неумишлено се отдалечават от околните си, откакто истината за прелюбодейството им бъде разкрита. Изневярата има наклонност да унищожава другарства. Освен това има и един печален факт – доста постоянно положителни другари са тези, които предизвестяват мамения брачен партньор, че половинката му кръшка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР