Изневярата е един от най-жестоките бичове за всяка връзка. Болката

...
Изневярата е един от най-жестоките бичове за всяка връзка. Болката
Коментари Харесай

Мъката на един опозорен мъж: Изневерите й ми докараха инсулт

Изневярата е един от най-жестоките бичове за всяка връзка. Болката от измяната на най-близкия човек от време на време може да разбие освен фамилията, само че и здравето.

Казвам се Живко, на 37 години. Баща ми има магазин за авточасти и когато се пенсионира, поех бизнеса. Оказах сe нелош търговец и след време отворих още един. Веднъж месечно с другари наемахме хижа и разпускахме измежду природата, споделя пред вестник „ Лична драма “ Живко. Ходехме за риба, карахме мотори – мъжка компания. Почти се бях примирил с посредствения си метод на живот, когато срещнах Джули. Измина година, откогато я видях за финален път. Достатъчно е обаче единствено да помисля за нея, с цел да изпитам още веднъж пристрастеност, само че и изтощение.

Придружаваше Христо – един от моите другари. Облечена в пай потник, с протрити джинси и бира в ръка. Видимо беше с 10 години по-млада от него, а той имаше семейство. Докато останалите се веселяха, скрито следих червенокоската. Не се отличаваше с някаква особена хубост, само че в нея имаше нещо, което ме караше да си представям, че пробутвам пръсти по изпънатото й тяло. Явно съм се унесъл в фантазии, тъй като в един миг усетих погледа й и чух смеха й – безсрамен и пошъл. Няколко часа по-късно се разхождах по пустите алеи около хижата. Не можах да заспя, крачех в тъмнината и си мислех за непознатата. Досега не бях имал проблеми с дамите. Печеля задоволително и в случай че желая секс, постоянно ще намеря някоя против две напитки и евтина джунджурия да си легне с мен. Прибрах се призори.

Събудих се следобяд. Разбрах, че Христо си тръгнал, жена му го извикала незабавно, само че червенокосата останала. Новината ми хареса. До края на вечерта не я видях, само че когато се разотидохме по стаите, ме очакваше изненада. Вратата беше отключена, а отлично си припомням, че заключих. По земята бяха разпръснати сутиен, долни дрехи, чорапи, а в леглото ми, на бялата възглавница, бяха разпилени червени коси. Ако знаех, че цялата ми сила ще се концентрира върху тази измамница и ще ме държи прикрепен към нея, евентуално щях да си потегли незабавно. Но подведен от женската й мощ, я оставих да опропасти живота ми. Влюбих се безумно в Джули.

От хижата дружно се прибрахме напряко в моя дом. Джули ми описа, че с майка си от дълго време не поддържат връзка, а татко й е мъртвец. Това беше единствената истина, която в миналото чух от нея. Шест месеца след първата ни гореща нощ се оженихме. Още преди сватбата й отворих банкова сметка. За да й покажа, че ще я нося постоянно на ръце, й купих жилище за 140 000 евро. Дадох й името си, парите си, за себе си оставих единствено бизнеса. Не знам дали бях обаян, или чак толкоз влюбен, само че сигурно знам, че съм простак. След като сключихме брак, най-сетне открих време сред всичките си задължения и заведох брачната половинка си на меден месец. Чувствах се благополучен – имах прелестна половинка, обичахме се.

Една вечер с Джули вечеряхме в безценен ресторант. Тя го избра. Нощта беше топла, а след втората бутилка вино жена ми ненадейно сподели, че желае да подиша чист въздух. Кимнах загрижено и желаех да я съпроводя, само че тя възрази. Изминаха няколко минути, а Джули не се връщаше. Притеснен, излязох да я диря. Обикалях напред–назад и ми се стори, че я видях на паркинга до една кола. Приближих, извиках я по име и тогава я видях. Целуваше се с различен.

Помня, че се свлякох на земята. Дойдох на себе си в болничното заведение. Разбрах, че съм получил инсулт. Жена ми я нямаше до леглото ми. Не пристигна нито този ден, нито на другия. Търсех я, звънях й по телефона – нищо. Баща ми вдигаше плещи и обръщаше глава на другата страна. Когато ме изписаха, желаех да се прибера вкъщи с вярата, че Джули ме чака там, само че родителите ми твърдо обявиха, че към този момент ще остана при тях.

За страдание ми предстоеше да преживея следващия удар, който насмалко не ме довърши. Разбрах, че брачната половинка ми си е намерила ухажор. Последваха и нови разкрития. Оказа се, че аз не съм първият й брачен партньор. Преди да й сложа брачната халка, тя два пъти се омъжвала за богати мъже. Истинска продажница, само че законна и с пръстен на ръката. Родена комарджийка, пръскала неразумно парите им по хазарт. Бившите й излезли по-умни от мен и се развели, преди да ги разори или да наследи положението им.

Ден откакто научих ужасяващите детайлности, разбрах, че Джули е подала молба за бракоразвод. Беше изпразнила и общата ни банкова сметка. Нямаше искания за жилището, само че искаше да й изплатя половината.
Измина година, разведохме се, на делото участва единствено юристът й, а от нея няма диря. Кой знае на коя бяла възглавница размята алените си коси пред погледа на следващия простак, който захласнато я гледа. А аз поради единия секс години наред ще погасявам 70 000 евро.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР