Изнесено заседание на Старейшини ГЕРБ на тема "Българското председателство на

...
Изнесено заседание на Старейшини ГЕРБ на тема "Българското председателство на
Коментари Харесай

Изнесено заседание на Старейшини ГЕРБ в Силистра беше посветено на Българското председателство на Съвета на ЕС

Изнесено съвещание на Старейшини ГЕРБ на тематика "Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз " се състоя в Силистра с присъединяване на ръководителя на Старейшини ГЕРБ и вицепредседател на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП Николай Андреев.

Според Андреев с председателството са свързани три съществени посоки - "Европа на консенсуса ", "Европа на конкурентноспособността " и "Европа на кохезията ". Николай Андреев счита, че последното направление е значимо, тъй като доближаването ще продължи и в бъдеще.

"В никой случай не можем да твърдим, че фондовете, свързани с кохезията, след 2020 година ще бъдат анулирани, ние доказахме, че България сполучливо усвоява европейските средства ", сподели Николай Андреев.

"Проблемите, които съществуват в България, са проблеми и на жителите на Европейски Съюз - най-важното е да можем да убедим нашите членове, че обществото се нуждае от тях, не ги е не запомнило освен да ги подкрепя, само че и да разчита на техният капацитет ", съобщи Андреев. Според него "в редица страни съществува такава наклонност и се притеглят като консултанти на повърхностен работен ден хора, които имат забележителен опит и се оказва, че тази процедура е извънредно потребна ".

Старейшини ГЕРБ има структури във всички области на страната и те работят добре, сподели Николай Андреев. В изнесеното съвещание участваха представители на организацията от седем области от страната. Утре Старейшини ГЕРБ в Силистра за пети път провежда Събор-надпяване на пенсионерски клубове с присъединяване на 35 художествени колектива.

Според Николай Андреев проявата е неповторима, тъй като "това е едно национално благосъстояние, което се популяризира по най-подходящ метод от хората, които са го съхранили и които го дават на обществеността, а в това се корени българщината ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР