Изнесено заседание на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред

...
Изнесено заседание на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред
Коментари Харесай

Младен Маринов участва заседание на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Петрич

Изнесено съвещание на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред към Народното събрание се организира в Петрич, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
 Министерство на вътрешните работи
В него вземат участие министър Младен Маринов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Ивайло Иванов, шефът на Групово дело „ Гранична полиция “ гл. комисар Светлан Кичиков, шефът на ОД НА МВР-Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов.

На територията на община Петрич има гранични пропускателни пунктове с две страни - Кулата - с Гърция и Златарево /на границата със Северна Македония, която е външна за Европейски Съюз.

Това е една от аргументите тук да се  организира съвещанието на комисията, разясни ръководителят й Пламен Нунев. Министър Младен Маринов показа общата картина по проблемите на миграцията - тематика, която е била съществена и в полемиките на последния Съвет „ Правосъдие и вътрешни работи “ в Брюксел. -->
 Министерство на вътрешните работи
Той още един път акцентира, че България пази позицията за общоевропейско решение по линия на миграцията и убежището, тъй като единствено по този начин биха се постигнали трайни резултати и нужният баланс сред взаимност и отговорност.

В рамките на съвещанието бяха разисквани и тематики, свързани с противодействието на правонарушенията и контрабандата , както и развиването на инфраструктурните планове по ГКПП- " Кулата " и " Златарево ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР