Изненадващото сваляне на Мария Игнатова от Господари на ефира“ само

...
Изненадващото сваляне на Мария Игнатова от Господари на ефира“ само
Коментари Харесай

Бременност свалила Мария Игнатова от екран?

Изненадващото събаряне на Мария Игнатова от " Господари на ефира “ единствено затвърждава плъзналите още веднъж клюки, че двамата с Димитър чакат бебе. Блондинката бе ненадейно сменена от Васил Василев – Зуека, като в дългогодишната  история на шоуто досега такива рокади в никакъв случай не са се случвали, с изключение на когато водещите не са имали основателни и персонални аргументи да отсъстват по ден, два, писа " Ретро “.

Мария щяла да прекара най-малко година в отмора от екрана, като повода за решението си да се отдръпна тъкмо в този момент тя не желаела да разкрива. Половинката на Рачков към момента няма забележими сигнали по тялото, които да разкриват бременност, само че като нищо може да е решила да изпадне в конспиративност, с цел да се скрие изцяло от света, тъкмо с цел да резервира тайната допустимо най-дълго.

Известен факт е, че двамата с комика не обичат да приказват въобще за връзките си. Дори за едногодишната си разлъка не благоволиха да оповестят, а за повторното им събиране се разбра от изтекли фотоси от тяхната лятна отмора във вилата на Халваджиян в Тоскана. Тогава се появиха клюки, че двамата са се оженили, а големият диамантен пръстен Мария не смъква от безименния си пръст. Каква по-естествена стъпка има от това да скрепят връзката си посредством общо дете?
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР