Изненадващото разкритие на Марияна (Елена Атанасова), която запечатва в снимка

...
Изненадващото разкритие на Марияна (Елена Атанасова), която запечатва в снимка
Коментари Харесай

Ще се разделят ли Надя и Боян в „All Inclusive”

Изненадващото разобличаване на Марияна (Елена Атанасова), която запечатва в фотография прегръдката на Боян (Димитър Живков) с красива непозната, се трансформира в провокация за семейство Чобанови в идващия епизод на “All Inclusive ” . Христо (Ненчо Балабанов) подозира невярност и е подготвен на разпра с новия другар на щерка си, който родителите по този начин и не съумяват да одобряват. Марияна овладява гнева на своя мъж, само че не може да търпи някой да унижава детето й и незабавно осведоми Надя (Йоанна Начева) за видяното на плажа предната вечер. Влюбеното момиче отхвърля да повярва, че Боян е кадърен да я измами, само че подозренията последователно се ускоряват, а странните условия се натрупат едно след друго. Коя в действителност е мистериозната хубавица, какво общо има с него и може ли неприятната обстановка да раздели Надя и Боян?

Получил удостоверение за възприятията на своята обичана и то пред всички, Парушев (Петър Калчев) не е единствено задоволен, само че и се усеща на седмото небе от благополучие. Демонстрацията на Марина (Яна Огнянова) даже обезоръжава най-големия й съперник Емил (Явор Борисов). Емо към този момент няма какво да каже, само че вътрешно продължава да смята, че хитрата русокоска употребява неговия доверчив другар, с цел да се докопа до бар „ Виктория “. Внезапно, обаче, нескрито излиза секретна информация, която трансформира гледните точки на двете страни и прекатурва действието. Каква е тя и по какъв начин ще промени възприятията на влюбените?

Очарователната Лили (Елена Василева) поставя завършек на щурото състезание сред Пламен (Любен Кънев) и Явор (Юлиян Малинов). Тя схваща, че двамата се познават от доста години и спорът посред им е почнал поради красивата брачна половинка на Сиромашки – Елена (София Маринкова). Този факт по никакъв начин не ласкае Лили, тъй като осъзнава, че противниците действително не се състезават за нея, а просто си вършат на инат поради остарели пререкания. До същия извод стигат и мъжете, които към този момент са наясно, че разногласията им в никакъв случай не са водили до нищо положително. Но подготвени ли са да загърбят реванша един път вечно и да прекратят безсмислената си война?

Като почтен риболовец, Чефо (Любомир Бъчваров) приема доста персонално информацията за противозаконния улов на калкан, който се случва под носа на всички на северното Черноморие. Откритието на детската тайфа за бракониерите го предизвика и той се усеща задължен да заеме позиция, тъй като за него сходна активност е неприемлива. По тази причина Чефо взема решение да вземе нещата в свои ръце и стартира лично следствие по случая, за да изобличи нарушителите. Каква тактика е намислил, с цел да заложи капан на бракониерите и ще успее ли да реализира проекта си?

Следете всичко за „ All Inclusive “ във и на на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в, след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР