Изненадващо за мене, голямо признание за добрия ми мандат като

...
Изненадващо за мене, голямо признание за добрия ми мандат като
Коментари Харесай

Мария Габриел: Постът заместник-председател в ЕНП дава възможности и влияние


Изненадващо за мене, огромно самопризнание за положителния ми мандат като комисар, самопризнание и за премиера Борисов. Това съобщи в "Панорама " по Българска национална телевизия еврокомисарят Мария Габриел във връзка избирането ѝ за първи заместник-председател на Европейската национална партия. По думите ѝ постът дава доста благоприятни условия и доста въздействие.

Мария Габриел: За мене значи на първо време благоприятни условия, тъй като преди да бъде изработен изборът, имахме спор сред всички 12 претенденти за заместник-председатели и фактът, че получих най-вече гласове на мене ми дава доста огромна убеденост, че тематиките, които отстоявах. ЕНП продължава със свои обичайни тематики като сигурност, непоклатимост, само че и да успее да се приспособява и да живее със своето време.

Еврокомисарят Габриел разяснява, че младите и нововъведенията остават във фокуса на внимание, нещо, за което е упорствала и по време на дебатите в Загреб.

По мотив опцията за въздействие, която постът ѝ дава, тя добави, че е призната резолюция за допустимо най-скоро пускане на договарянията със Северна Македония и Албания за участие в Европейски Съюз.

Мария Габриел съобщи, че измененията към по-добро са забележими.

"Октомври - отчет на Европейска комисия, мониторингът за България с ясна вероятност да бъде анулиран. Европейски учебен срок, основният документ, който отбелязва икономическите трендове. Най-ниската безработица от присъединението в Европейски Съюз. Разбира се, че има и още доста недостатъци, само че това е отговорност на всеки един от нас - ръководещи, съпротива, бизнес и неправителствения бранш ".

Като плюс Мария Габриел регистрира и 300% нарастване на продуктивността и конкурентоспособността.

По мотив Шенген тя уточни, че България е подготвена с техническите критерии от 2011 година, а неналичието на участие се дължи на вътрешнополически претекстове в обособени страни.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР