Изненадващо проучване показва, че времето, в което сте родени и

...
Изненадващо проучване показва, че времето, в което сте родени и
Коментари Харесай

Колко дълго ще живеете според месеца, в който сте родени?

Изненадващо изследване демонстрира, че времето, в което сте родени и месецът на раждане, са показателни за това каква дълготрайност на живота ще имате.

Намерете вашите сезон и месец и разберете повече!



Краят на зимата – началото на пролетта

Родените от февруари до март нормално са обект на доста алергии и са податливи на сходни инфекции и болести.

Те постоянно страдат от дисфункция на щитовидната жлеза, ставни възпаления и сърдечни болести.

Пролет (април – май)

Децата родени през този интервал, са с по-слаба имунна система и е разумно, поради обстоятелството, че през април стартират простудите, а през май не престават и вирусните инфекции. По-напред в годините, тези хора имат проблеми с паметта и се поддават на развиването на деменция и сърдечно-съдови болести.

Начало на лятото

Това са доста слънчеви хора, носещи въодушевление, само че с годините се променят и постоянно ги застига меланхолия и проблеми с дихателните органи. За сметка на това пък тези хора рядко се оплакват от мигрена (при жените) и от болки в гръбнака (при мъжете).

Средата на лятото
 Учени разкриха по какъв начин можем да удължим живота си Учени разкриха по какъв начин можем да удължим живота си
Колко повече можем да живеем, в случай че избегнем рискови заболявания като рак, диабет и сърдечно-съдови болести? А какъв брой повече можем да живее...

Учени виждат, че родените през юли живеят до дълбоки старини. Все отново изследването демонстрира, че тези хора са предразположени към артрит и астма (мъжете), а дамите пък към бронхит, остеохондроза и тумори.

Краят на лятото и началото на есента

Това са хора, които също страдат от мног алергии. Мъжете с времето се оплакват от тромбоза и нараснала отмалялост, а дамите постоянно са наранени от онколочини болести. 

Но и двата пола рядко може да страдат от меланхолия или диабет.

Разгара на есента
 Денят, в който сте родени, разкрива доста какъв човек сте! Денят, в който сте родени, разкрива доста какъв човек сте!
Изключително доста неща имаме вяра, че ни дефинират какви хора сме и какво ще бъде бъдещето ни, връзките ни с хората, характерът ни и т...

Това е времето, когато родените бебета имат всички шансове да живеят до дълбоки старини. Техните майки ядат основно плодове и зеленчуци, до момента в който са бременни и се разхождат доста на чист въздух. Това са хората с чудесно здраве.



Зима (декември – януари)

Родилките през зимата, постоянно са страдали от депресивни положения и заради тази причина и техните деца имат податливост да са тъжни.

Разбира се значимо е да отбележим най-после, че това кой месец сте родени не е единственият фактор, само че също и методът на живот на индивида и родилката. Важно е да живеете здравословно и да се преглеждате постоянно!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР