Изненадващо, на фона на множеството скандали и закани от страна

...
Изненадващо, на фона на множеството скандали и закани от страна
Коментари Харесай

Изненада: Камикадзето Ставров вбеси Илиев, Верея обаче го пожали

Изненадващо, на фона на множеството кавги и закани от страна на управлението на Верея след равенството 1:1 вкъщи със Славия, тъжба против съдийството на Станислав Ставров по този начин и не е подадена в офисите на Българския футболен съюз. Това стана ясно след известие на формалния уебсайт на футболната ни централа. Подобна е обстановката и с Монтана и Созопол, които също имаха искания към арбитрите, само че в последна сметка не са ги обосновали документално.

“След привършване на срещите от XI кръг на Първа лига и от X кръг на Втора лига Съдийската комисия установи, че макар декларираното желание за складиране на тъжба от съдийско естество от футболните клубове Верея, Монтана и Созопол, такава няма публично импортирана. Семеен кодекс при БФС преглежда на свои съвещания единствено тъжби, подадени според Нормативните документи на БФС”, се споделя в формалното известие на централата.

Припомняме, че акцентът в мача на " Трейс Арена ", за жалост, още веднъж падна върху съдийските отсъждания. Два гола, които бяха постоянни, не бяха приети в интерес на старозагорци. Това вбеси наставника на домакините Илиан Илиев, който бе изпъден поради бурната си реакция против реферската бригада. Специалистът трябваше да бъде изведен от своя щаб, с цел да не нахлуе на терена, с цел да желае пояснения от арбитъра Станислав Ставров.

След края на мача пък Илиев, който през вчерашния ден бе санкциониран с 1000 лв. и му бе наложено един мач наказване, съобщи по адрес на съдиите: " Ставров си го знаем от дълго време. Този човек е “камикадзе” - където би трябвало да се извърши задача, го пращат. Покриват го за 2-3 мача и отново го пускат. Много ми е чудно огромна част от тези хора по какъв начин се гледат заран в огледалото като станат. Казвам го с ръка на сърцето. Няма късмет аз да направя такова нещо и да отида да се обръсна сутринта пред огледалото. Или ще си сложа лепенка, или ще се бръсна по това, което си припомням. "
Първа лига 11 кръг, петък 29 септември  Верея (Стара Загора) 1:1краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР