Изненадващо или не, Ботев Враца спечели гостуването си на Левски

...
Изненадващо или не, Ботев Враца спечели гостуването си на Левски
Коментари Харесай

Божинов и Домовчийски раплакаха Левски на Герена

Изненадващо или не, Ботев Враца завоюва гостуването си на Левски на стадион " Георги Аспарухов ". Играчите на Сашо Ангелов завоюваха с 1:3 в среща от 16-я кръг на Първа лига.
Отборът на Славиша Стоянович игра доста мощно в офанзива, само че в защита бяха позволени съществени грешки, което докара до провалянето. Давиде Мариани и Валери Божинов се разписаха през първата част след две противоречиви дузпи.
През втората част някогашният нападател на " сините " вкара и втори гол, откакто при центриране от фланга се вклини сред Давид Яблонски и Аймен Белаид, с цел да засече с глава и да направи обрата цялостен. Последва промяна и на терена се появи Валери Домовчийски на мястото на Божигол. Другият някогашен левскар също се разписа във вратата на Божидар Митрев, като преди този момент се подигра със отбраната на Левски, минавайки на церемониал през трима в синьо, след което оформи крайния резултат.
По този метод 26-кратните първенци записват втора поредна загуба в Първа лига. Освен това те към този момент изостават и със седем точки от водача Лудогорец.
Всичко за успеха на Ботев Враца над Левски може да прочетете в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР