Изненадващо д-р Ангел Енчев и Теди Велинова съобщиха, че се

...
Изненадващо д-р Ангел Енчев и Теди Велинова съобщиха, че се
Коментари Харесай

Доктор Енчев заразя жена си, след като й купи Мерцедес

Изненадващо доктор Ангел Енчев и Теди Велинова оповестиха, че се разделят. За края на постоянния си брак двойката заяви публично: "След 8 години взаимно общуване, доктор Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно.



За момента двамата няма да разясняват аргументите за избора си и молят за почитание към тяхното персонално пространство и това на децата им " написа в известието, пратено до медии. Двамата са дружно от 2011 година, а при започване на 2013 година пластичният хирург предложи на обичаната си брак в Рим, с което означиха една година от връзката си. Тогава доктор Енчев показа:

"Предложих на Теди по класическия метод с рухване на колене и я помолих да стане моя брачна половинка пред фонтана "Ди Треви " в Рим. "
Семейството бе считано за едно от най-стабилните в светските среди. Д-р Енчев и Велинова имат две деца. Синът им, който се роди през 2013 година се споделя Филип, а дъщеричката им София пристигна на бял свят при започване на 2017 г.Само преди преброяване седмици лекарят е подарил лъскаво возило на жена си за рождения й ден и е оповестил, че тя заслужава даже остров. Дали ще го получи и какво ще се случи след раздялата, Hotnews.bg ще ви държи в течение.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР