Изненадващи тайни крие новоизбраната носителка на титлата мисис България Worldwide

...
Изненадващи тайни крие новоизбраната носителка на титлата мисис България Worldwide
Коментари Харесай

Изненадващи тайни крие новата Мисис България

 Изненадващи секрети крие новоизбраната носителка на купата мисис България Worldwide 2019 Марина Цветанова, издават околните й. Едва 27-годишна тя има зад тила си тежки удари от ориста, които я окуражават да се бори и да побеждава. Марина изживява кошмарно прибързано раждане преди 6 година, само че лекарите съумяват да се преборят за живота на щерка й Кристияна, откакто бебето изпада в кома.

Преди да се омъжи, хубавицата се пробва да сбъдне детската си фантазия и през 2010 година подписва музикален контракт с нашумялата тогава музикална компания на Ники Китаеца Real Enterprises. Той става неин продуцент, а театралната й кариера стремително започва с псевдонима Марина Риналди. След редица неизпълнени обещания и неистини, те се разделят с гръмък медиен скандал.

Въпреки разочарованието от продуцента, Марина стартира да се занимава професионално с пеене в продължение на 2 година Малцина знаят обаче, че тя е приключила висше обучение - компетентност “Журналистика " в СУ " Св. Климент Охридски " с профили телевизия с вътрешна политика и стопанска система. Освен това съвършено владее британски и испански език, което я трансформира в уникат измежду носителките на корони. След бурната си музикална кариера и с тапия на публицист Марина се потвърждава на още едно занятие - до края на 2017 година тя е акаунт управител “Корпоративни клиенти " в една от огромните ни компании за мобилни услуги.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР