Изненадващи номинации се проведоха днес. Този път съквартирантите трябваше да

...
Изненадващи номинации се проведоха днес. Този път съквартирантите трябваше да
Коментари Харесай

Албена, Цецо и Никита са последните номинирани за сезона

Изненадващи номинации се организираха през днешния ден. Този път съквартирантите трябваше да посочат кои двама от тях са най-достойни за победител. Албена, Цецо и Никита събраха минимум положителни гласове от съквартирантите си.
 Никита NOVA
Албена уточни като нейни персонални любимци Станимир Гъмов и Джулиана Гани. Според нея Гъмов е добре уравновесен и не е извънредно конфликтен, а Гани е образец за доброта и емпатия. Гани също уточни Албена като почтена за победител - за престоя си в Къщата тя е съумяла да преобърне мнението си за нея на 180 градуса и даже не може да повярва на тази смяна.
 Албена NOVA
Другите любимци на Гани са Благой и Златка поради своите хармонични връзки и любовта им, а Благой, съгласно нея, е човек с доста добродетели. За Благой и Златка същински спечелили са Уош и Цецо . Добротата на Уош и детското в него не е останало неусетно от Злати и съгласно нея това е едно от най-големите му преимущества. Цеци е добър, съчувствен, не е двуличен и постоянно мога да разгадавам на него за същинско и почтено мнение, сподели Златка за най-хубавия си другар.-->
 Цецо NOVA
Цецо отвърна на жеста към Благой и Златка- след 10 години си ги представям като семейство с най-малко 2 деца, постоянно ще съм до нея и постоянно съм подготвен да й оказа помощ, сподели Цеци. Другият заслужен победител за него е Гъмов - той е салдото в Къщата, сподели гримьорът на звездите. Уош уточни като най-достоен за победител Джулиана Гани и Благой и Златка . Рапърът не крие благосклонностите си към Джули, само че бе безапелационен, че това сред тях е чисто другарство. Уош изяви желанието си да продължи контактите си с нея и отвън Къщата, само че единствено в случай че Илиан, приятелят на Джулиана,не възразява. За него Благой и Златка са посочили едно същинско партньорство и поддръжка един към различен, въпреки и да са можели и по-добре да изиграят играта.

Двама от тримата - Албена, Цецо или Никита ще изоставен шоуто на полуфинала в петък. Зрителите ще дефинират кои от тях минимум заслужават да са финалисти и ще изоставен шоуто на една крачка от финала.

Актуални вести ще откриете на и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР