Изненадващата война в поп-фолка, която се разрази през декември, сблъска

...
Изненадващата война в поп-фолка, която се разрази през декември, сблъска
Коментари Харесай

Бившият продуцент на Андреа издаде малка тайна! Събрали ли са се Андреа и Кубрат Пулев?

Изненадващата война в поп-фолка, която се развихри през декември, сблъска лице в лице Андреа и някогашният ѝ продуцент инж. Митко Димитров. Двамата си споделиха неща, които не изглеждаха по никакъв начин добре в профил, само че значимото е, че след това заровиха томахавките.

Виж още: Ново 20: Андреа и Кубрат Пулев са се събрали? Двамата - засечени на особено място

Първо новината заяви със фотографията нагоре самата Андреа, само че след това публично известие за помиряването и в уеб страницата на музикалната компания. В него се загатват сходни на думите на Андреа, само че и нещо много, много любопитно.

Виж още: Има ли нова обич в сърцето на Кубрат Пулев? Ето и любопитния му отговор...

Оказва се, че създателят на фотографията е не какъв да е, а самият Кубрат Пулев. Инж. Димитров му пожелава да популяризира България пред света, само че е забавен фактът, че точно боксьорът, който се раздели с Андреа през лятото, и раздялата им беше едно от най-обсъжданите всемирски събития у нас, е бил един до друг с певицата в този диалог.

Виж още: Като женитба: Николета Лозанова подвигна охолно празненство за ЧРД! Ето кои звезди бяха на купона

Именно това стана мотив за нова доза спекулации и догадки събрали ли са се още веднъж Андреа и Кубрат? Припомняме ви, че при започване на декември двамата бяха видяни в Пловдив. Нещо повече - двамата са били отседнали в локален хотел и Андреа е изглеждала в действителност щастлива.

Виж още: Официално: Андреа и Кубрат скъсаха! Певицата с първи коментар за раздялата

По-късно румънски медии сензационно оповестиха, че Андреа има връзка с молдовската звезда Дан Балан, само че пък персонално Андреа отхвърли. 

Припомняме ви, че нееднократно Кобрата се е изказвал ласкаво за Андреа. В изявление за Gong.bg той я дефинира като доста готин и същински човек. " За да се съберем, би трябвало да има смяна в хората. Те мъчно се трансформират. Има разновидности. Всеки ще си направи изводите. Смятам, че от самото начало съм давал всичко от себе си. И то не беше по никакъв начин малко ", съобщи тогава той.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР