Изненадващата среща между Бойко Борисов, собствениците на първите три клуба

...
Изненадващата среща между Бойко Борисов, собствениците на първите три клуба
Коментари Харесай

Бойко е страшен като се ядоса, затова Ганчев, Домусчиев и Божков го слушат

Изненадващата среща сред Бойко Борисов, притежателите на първите три клуба в страната и още няколко представители на властта у нас откри отзив и в прилежаща Сърбия. Едно от водещите спортни издания там - " Mozzart Sport ", направи любопитен коментар във връзка със събитието.
Медията разкрива за състоялата се среща и показва, че тематиката ѝ е била единствено една: Министър-председателят е желал идващият сезон в Първа лига да бъде почтен. Нещо, с което всички присъстващи са се заели. 
" Разбира се, също по този начин те не са желали да ядосат премиера, тъй като споделят, че Борисов е един от най-опасните хора, когато се ядоса ", пишат сръбските сътрудници.
СТОИЛОВ ЗА ПРОБЛЕМА С ДОМУСЧИЕВ: АКО ТРЯБВА, ЦСКА ЩЕ СТИГНЕ ДО КР СТОИЛОВ ЗА ПРОБЛЕМА С ДОМУСЧИЕВ: АКО ТРЯБВА, ЦСКА ЩЕ СТИГНЕ ДО КРАЯ
Новият сезон в българския шампионат стартира в петък, 12 юли, с мача Ботев (Враца) - Берое, който е от 18:45 часа. Вижте в този материал по какъв начин разяснява срещата единият от притежателите на ЦСКА - Гриша Ганчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР