Изненадващата смърт на германската актриса Лиза Мартинек шокира Германия. 47-годишната

...
Изненадващата смърт на германската актриса Лиза Мартинек шокира Германия. 47-годишната
Коментари Харесай

Известна германска актриса се удави

Изненадващата гибел на немската актриса Лиза Мартинек шокира Германия. 47-годишната актриса почина по време на отмора в Италия. Тя била на разходка с лодка дружно със брачна половинка си - италианския режисьор Джулио Ричарели, в залива Сант`Андрея, който се намира на север от италианския остров Елба.

Двамата се гмуркали в Средиземно море, когато актрисата изгубила схващане. Съпругът й съумял да я извади и извикал кола за спешна помощ, като се насочил назад към залива.

Лекар от италианския град Гросето се борил с часове, с цел да избави живота на Мартинек.

Линейка отвела актрисата до летището на Марина ди Кампо, което се намирало на по-малко от 25 километра от залива. От там тя била откарана с хеликоптер до болница в Гросето.

" 3 часа опитвахме да върнем госпожа Мартинек назад към живота. Не успяхме обаче да възстановим сърдечната активност ", споделя лекар Лимбруно, представен от " Билд ".

Причината за неочакваната гибел на актрисата към момента не е ясна. Разултатите от аутопсията би трябвало да излязат през днешния ден, заяви „ 24 часа ”. Лиза Мартинек пристигнала със фамилията си на остров Елба предходната седмица. Там тя желала да се приготви за втория сезон на сериала " Die Heiland ".

Актрисата има 3 деца - на 4, 7 и 8 години.

В сериала тя играеше в ролята на незрящата адвокатка Роми Хайланд, ръководеща адвокатска адвокатска фирма дружно с ексцентричната си помощничка Ада Холендър (играна от Ана Фишер).

Роми съумява да оказва помощ с помощта на феноменалната си памет и изострен слух. Филмът е въодушевен от същинската история на берлинската адвокатка Памела Пабст.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР