Изненадващата финансова криза, която налегна тима на полския Сточния (Шчечин)

...
Изненадващата финансова криза, която налегна тима на полския Сточния (Шчечин)
Коментари Харесай

Бартош Курек може да напусне Шчечин и да премине в Зенит

Изненадващата финансова рецесия, която налегна отбора на полския Сточния (Шчечин) може до докара до напускането на клуба на звездите.

Според последна информация играчите на отбора, на който състезателен шеф е Радостин Стойчев, а в него играят трима български волейболисти - Матей Казийски, Николай Пенчев и Аспарух Аспарухов, могат да си потърсят други клубове, в случай че не им бъде платено 90 дни.

Президентът на Сточния (Шчечин) Якуб Маркевич удостовери пред полските медии, че волейболистите на отбора са получили единствено по една заплата от началото на сезона.

Макар и импровизирано се появи новината, че звездата Бартош Курек е първият, който може да напусне Сточния. Курек, който изцяло справедливо стана MVP на международното състезание в България и Италия, на което “Дружина полска” стигна до купата, може да премине във вицешампиона на Русия - Зенит (Санкт Петербург).

“Бартек може да приключи контракта си с нас след по-малко от 90 дни и към този момент е изминал. Все отново се надяваме, че обстановката в Сточния ще се възстановява и Курек ще продлъжи да играе в Шчечин”, съобщи президентът на клуба Якуб Маркевич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР