Изненадваща покана да стане част от звездните участници в следващия

...
Изненадваща покана да стане част от звездните участници в следващия
Коментари Харесай

Владо Карамазов отказа на Капките

Изненадваща покана да стане част от звездните участници в идващия сезон на „ Като две капки вода” получи артистът Владо Карамазов. Той бе в публиката при последното издание на шоуто дружно със своята колежка Теодора Духовникова. Двамата популяризираха сериала „ Дяволското гърло”, в който имат основни функции. Криминалната драма, чието деяние се развива в Родопите, притегли справедливо вниманието на киноманите още с първия си епизод, както и възхищението на феновете.



Продуцентът Маги Халваджиян предсказа блестящо бъдеще на „ Дяволското гърло” по международните пазари и предложения Карамазов да имитира в идващия сезон на Капките. Звездата обаче се измъкна с обичайното: „ ще видим”. Димитър Рачков незабавно преведе, че в действителност сътрудника му се отхвърля от присъединяване и злъчно се пошегува, че по принцип Карамазов приема всевъзможни задължения.

Което не е без съображение, тъй като сега Владо озвучава най-малко десетина реклами по малкия екран, взе участие в „ Дяволското гърло”, стартира фотосите и за последния сезон на „ Откраднат живот”, а дружно с това интензивно взе участие в няколко театрални пиеси. Той пее добре, уверил се персонално Рачков, по време на взаимната им работа на сцената, само че очевидно двамата няма да се срещнат и на сцената на имитаторското шоу.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР