Изненадваща финансова криза е налегна полския волейболен отбор Сточния (Шчечин),

...
Изненадваща финансова криза е налегна полския волейболен отбор Сточния (Шчечин),
Коментари Харесай

Президентът на Сточния призна: Имаме дългове! Играчите може да прекратят договорите си

Изненадваща финансова рецесия е налегна полския волейболен тим Сточния (Шчечин), който през лятото взриви трансферния пазар с привличането на Радостин Стойчев за състезателен шеф и звезди като Матей Казийски, Бартош Курек, Лукаш Жигадло и Николас Хоуг, Николай Пенчев и други. В състава на младия треньор Михал Гогол има и още един българин - Аспарух Аспарухов.

Днес отборът пътува да Катовице, където ще играе против локални ГКС, а дуелът е с начален час 15,45.

Президентът на Сточния (Шчечин) Якуб Маркевич удостовери пред полските медии, че волейболистите на отбора са получили единствено по една заплата от началото на сезона.

“Няма да укривам. Ситуацията е доста сложна, само че ние не се отхвърляме, ни есе борим за бъдещето на тима. Преговаряхме с огромна компания за спонсор, само че контракт не подписахме, а задълженията ни останаха. Сега незабавно търсим спешен изход”, съобщи Якуб Маркевич.

“Ако просрочените заплащания надвишат 90 дни и играчите изискат да изоставен, ще седнем с тя на масата и ще поговорим. Днес, за жалост, всеки сюжет е вероятен, даже и най-лошият”, добави президентът на Сточния.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР