Изненадваща е липсата на Делян Пеевски в листите на ДПС,

...
Изненадваща е липсата на Делян Пеевски в листите на ДПС,
Коментари Харесай

Георги Киряков: Отсъствието на Пеевски от листите отваря възможности пред ДПС за коалиране

" Изненадваща е неналичието на Делян Пеевски в листите на Движение за права и свободи, само че поради идните усложнения при съставянето на бъдещия съдружен кабинет, какъвто би трябвало да бъде, това отваря съществени благоприятни условия пред Движение за права и свободи за коалиране в доста направления ".
Това съобщи в ефира на БНР политологът Георги Киряков.
 Орхан Исмаилов: Ако не беше Движение за права и свободи, ГЕРБ нямаше да бъде на власт Орхан Исмаилов: Ако не беше Движение за права и свободи, ГЕРБ нямаше да бъде на власт
" Бил съм заместник-министър в кабинета " Борисов 2 " и не съм взел участие в митингите. Омерзен съм от доста други неща, които се случват в...
" Отсъствието на за ГЕРБ - Менда Стоянова и Красимир Велчев, само че пък наличието на Данаил Кирилов (бивш министър на правораздаването в сегашното държавно управление на Бойко Борисов - б.р.), който много съществени проблеми сътвори на партията и на премиера със своето деяние и думи, е необичайно. Говори се за проветряване в ГЕРБ, а през задната врата вкарваме още веднъж хора, които са съдействали за дискредитирането на ръководещите ", продължи разбора си политологът.
Според него би било необичайно, в случай че партиите не се бяха възползвали от медийната известност на медиците, които добиха гласност в годината на Covid пандемията.
Киряков изясни, че от разнообразни сфери - от музиката до футбола - е опит на партиите да разпространяват листите си, само че предвижда, че тяхното наличие няма да донесе политически дивиденти на изборите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР